Metro Exodus De twee kolonels uitbreiding van de twee kolonels uit nu

22 augustus 2019 om 06:57 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

4A Games heeft de eerste uitbreiding voor Metro Exodus gelanceerd, genaamd The Two Colonels. In de uitbreiding, spelers nemen de rol van kolonel Miller als hij de stappen van kolonel Chlebnikov naar Novosibirsk om erachter te komen wat er gebeurd is met de bewoners terug te vinden.Metro Exodus veranderde de serie door de introductie van zandbakomgevingen. Hoewel dit niet echt een open wereld was, week het af van de meer lineaire aanpak van de eerste twee games. The Two Colonels is een eerbetoon aan zowel 2033 als Last Light en neemt spelers mee terug naar de grond in een claustrofobisch, verhalend avontuur. Het bevat ook een nieuw wapen – de vlammenwerper – dat perfect is om gangen vol met slechteriken af te sluiten.

Je kunt de lanceertrailer van The Two Colonels hieronder bekijken, maar pas op dat er spoilers in de trailer kunnen zitten als je de hoofdcampagne nog niet hebt voltooid.

 

Je kunt The Two Colonels krijgen als extra aankoop of als onderdeel van de Expansion Pass.

Over de Expansion Pass gesproken, een tweede uitbreiding is ook in de maak. Het wordt Sam’s Story genoemd en volgt het verhaal van een Amerikaanse mariniersdienst in Moskou toen Armageddon uitbrak. Spelers zullen hem zien proberen zijn weg naar huis te vinden in een gloednieuw, door verhalen gedreven avontuur. Sam’s Story wordt begin 2020 gelanceerd.

Metro Exodus The Two Colonels is nu beschikbaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Microsoft plaagt hun Gamescom 2019 Lineup 2019

 

Microsoft heeft zojuist meer details vrijgegeven over wat ze zullen delen op Gamescom 2019. Lees verder voor de details en een korte teaser van de uitgever.


AllKeyShop Rewards Program