Mortal Kombat 11: Aftermath Story Mode heeft vijf hoofdstukken

28 mei 2020 om 15:53 in Blog met Geen reacties
 

Lees dit bericht in :

Ed Boon sprak over The Mortal Kombat 11: Aftermath Story Mode in een recent interview met Game Informer. Er waren een aantal interessante dingen geweest die opkwamen voor de komende modus.Boon zei dat er vijf hoofdstukken in de modus zullen zijn en dat elk hoofdstuk groter zal zijn dan het vorige.

Op de vraag naar de omvang van de story mode antwoordde Boon: “Het is niet zo groot. Het is vijf zeer dikke hoofdstukken,” voegde hij eraan toe, “Traditioneel hebben we vier gevechten in een hoofdstuk per personage. Deze, sommige hebben er zes. Het zijn veel dikkere hoofdstukken en langer. We proberen ons vooral te concentreren op deze nieuwe personages: Fujin en Sheeva.

Boon zei dat de fans van de Mortal Kombat serie het verhaal van het spel geweldig vonden, wat hen deed beslissen. Hij zei: “Oh, laten we dat doen. Laten we gewoon heel hard raken met een geweldige toevoeging – bijna als een epiloog – eindconclusie van het verhaal.”

Als je je afvraagt of Robocop geen deel uitmaakt van het verhaal zoals gastfiguren dat meestal niet doen.

Een ander ding is dat de modus zal een soort van ’tijdreizen’ naar het met Boon zeggen, “We zagen dat er meer dat we kunnen vertellen voor deze, dus we kwamen met een beetje het van een Back to the Future Deel 2 synopsis; je gaat terug in de tijd en je ziet de gebeurtenissen van het, en dan ben je het veranderen van de loop van de geschiedenis. Het eindigde erg cool.”

Mortal Kombat 11 Aftermath is nu beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Google Stadia.

 

AOOK OP KEYFORSTEAM-NIEUWS


Mortal Kombat 11: Aftermath zal Mileena niet hebben als speelbaar karakter

 

NetherRealm Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de komende Mortal Kombat 11: Aftermath, waarin nieuwe vriendschappen worden onthuld en wordt bevestigd dat Mileena niet speelbaar zal zijn.


AllKeyShop Rewards Program