Ongesponsorde iDom neemt de Capcom Cup 2019 in ontvangst

17 december 2019 om 04:25 in Blog met Geen reacties
 

Lees dit bericht in :

Het was een spannend weekend in het Novo Theater in Los Angeles, Californië, waar 32 van de beste Street Fighter 5-spelers ter wereld bloed, zweet en tranen vergoten, in de hoop de potentieel levensveranderende hoofdprijs van 250.000 US$ mee naar huis te nemen.Voordat het hoofdtoernooi begon, werd een Last Chance Qualifier (LCQ) gehouden om te bepalen wie de Capcom Cup 2019 zou voltooien. Na verschillende spannende wedstrijden kwamen de Japanse Moke en de Amerikaanse commandant Jesse in de LCQ Grand Finals terecht. Moke veegde commandant Jesse met 3-0 en ging door naar het hoofdtoernooi.

Capcom Cup 2019 is misschien wel het meest opwindende Street Fighter 5 evenement tot nu toe. De weg naar de Grand Finals was gevuld met upsets met spelers die een 2-0-klassement leiden en een aantal favorieten die niet eens de top 16 haalden (inclusief Capcom Cup 2019 kampioen Gachikun). op het einde, Capcom Pro Tour top zaad Punk van Capcom Pro Tour geconfronteerd met de ongesponsorde en relatief onbekende iDom in een all-American Grand Finals.

 

Het zag er al vroeg somber uit voor iDom, want Punk won twee wedstrijden op rij met Cammy of the bat. Bij zijn Laura bleef hij bij zijn Laura en iDom veranderde het momentum om de volgende wedstrijd te winnen. Punk schakelde toen over naar Karin maar verloor uiteindelijk nog twee wedstrijden, waardoor iDom de beugels kon resetten.

Met beide in de Losers bracket werd de eerste speler die 3 wedstrijden won, gekroond tot kampioen. iDom bracht zijn momentum over naar de reset en won twee wedstrijden op rij. Punk leek het moeilijk te hebben, maar wist de volgende wedstrijd te winnen. Met Punk uit kansen om van karakter te veranderen, schakelt iDom over naar Poison en eindigt het toernooi met een 3-1 overwinning.

Als dit evenement een Street Fighter 5-fan een lesje zou leren, zou het zijn dat het gevecht niet voorbij is tot het voorbij is. Met dat, de gordijnen vallen op de Capcom Cup 2019 met een ongesponsorde maar zeer verdienstelijke kampioen op de top – Derek ‘iDom’ Ruffin.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Tekken World Tour 2019 Finals Crowns een nieuw kampioen

 

De Tekken World Tour 2019 is tot een einde gekomen en bekroont een nieuwe kampioen. Bekijk hier de details.


AllKeyShop Rewards Program