Tekken World Tour 2019 Finals Crowns een nieuw kampioen

10 december 2019 om 06:55 in Blog met no comments
   

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Afgelopen weekend vond één van de grootste FGC-evenementen ter wereld plaats, de Tekken World Tour (TWT) 2019 Finals. Het tweedaagse evenement opende met de Last Chance Qualifier (LCQ) waar degenen die er niet in slaagden om een plaats te bemachtigen in de eigenlijke finale de kans kregen om te strijden voor plek nummer 20. De finale van de Tekken World Tour (TWT) 2019 was een van de grootste FGC evenementen ter wereld.De LCQ zag grote spelers als Jeondding, EyeMusician, Book, AK en Gen hun A-wedstrijden brengen. Bilal (Pakistan) en AK (Filippijnen) stonden tegenover elkaar in de Grand Finals van de LCQ, met AK die de matchup verlengde toen hij de bracket opnieuw instelde door de eerste set te vegen. Bilal rally door na dat met een sweep van zijn eigen, grijpen de laatste plek voor de TWT 2019 finale.

 

Op dag 2 opende de eigenlijke finale met 20 van de beste Tekken-spelers die graag de prestigieuze titel van TWT 2019 kampioen naar huis wilden halen. Na de gespannen vroege wedstrijden werden 12 spelers uitgeschakeld en alleen de Top 8 bleef over – Knee, Nobi, Chikurin, Double, Anakin, JDCR, Ulsan, en Lowhigh.

In tegenstelling tot de voorspellingen van de fans, heeft geen enkele Pakistaanse speler de Top 8 gehaald. Spelers uit Pakistan hadden de wereld verrast met zeer overtuigende overwinningen tegen de topspelers van de scene. TWT 2019 Rang 1 speler Knee, haalde de finale van de winnaars maar werd door Chikurin naar de verliezers beugel gestuurd. In de Losers Finals, Ulsan krijgt het beter van Knee, het elimineren van hem en het verdienen van het recht om het hoofd te bieden met Chikurin in de Grand Finals.

Na een paar nagelbijters met heen en weer geslingerde momenten, slaagt Ulsan er niet in om zelfs maar één keer te winnen en sluit Chikurin het toernooi af met een overtuigende 3-0 overwinning. Na twee jaar Zuid-Koreaanse kampioenen heeft Japan eindelijk de trofee van de Tekken World Tour 2019 gewonnen.

 

De TWT 2019 finale onthulde ook de resterende karakters voor Seizoen 3. U kunt het artikel hieronder bekijken voor meer details. Commentator Rip bevestigde ook Tekken World Tour 2020, met een nieuw jaar aan wedstrijden die in april volgend jaar van start gaan.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Tekken 7 onthult twee resterende karakters voor seizoenspas 3

 

Katsuhiro Harada nam de etappe voor de Top 8 van de Tekken World Tour 2019 Finals om te laten zien wie er nog meer komt in seizoen 3 en een paar andere details.


AllKeyShop Rewards Program