Planet Zoo Launch Trailer Vitrines Dieren, Habitats en Meer

6 november 2019 om 05:09 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Goed nieuws management en simulatie fans, Frontier Developments’ Planet Zoo is vandaag uit en het team viert de release van het spel met een prachtige launch trailer. Het heeft tientallen dieren, verschillende habitats en alle verschillende grillen die je kunt verwachten van het beheer van de grootste dierentuinen ter wereld.Het ontwikkelteam legde zware nadruk op de dieren in deze Planet Coaster-stijl in de geliefde Zoo Tycoon-serie. Er zijn hier meer dan 70 wezens, elk met zorg en aandacht voor detail nagemaakt. De trailer toonde voor het eerst de Oost-Aziatische soorten, waaronder de reuzenpanda en de Chinese schubdiertjes.

U kunt hieronder de volledige launch trailer bekijken:

 

Planet Zoo bevat Franchise-, Carrière- en Uitdaging-modi, die allemaal vereisen dat de speler ervoor zorgt dat de bezoekers tevreden en tevreden zijn en tegelijkertijd het welzijn van de dieren in bedwang houdt. Voor degenen die een ongespecificeerde ervaring willen, is er ook een zandbakmodus om in te springen.

Het spel heeft ook zes biomen, een dynamisch weersysteem, een dag- en nachtcyclus en kan zowel offline als online worden gespeeld. De online component stelt spelers in staat om deel te nemen aan wekelijkse en maandelijkse Community Challenges.

Planet Zoo lanceert vandaag voor de PC.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Top 10 Komende Spelen van november 2019

 

Top 10 Komende Spelen van november 2019: Hier zijn de beste releases van deze maand met de beste aanbiedingen die je hier op onze site kunt vinden.


AllKeyShop Rewards Program