Sonic Frontiers: Bekijk nieuwe gameplay teaser trailer

18 juni 2022 om 20:08 in Gaming News met no comments

Sonic Frontiers heeft een nieuwe gameplay teaser trailer, en het heeft snelheid, krachtige vijanden, en ringen.

Door    Daniel  |  Sir_Magnetron  Sir_Magnetron

Lees dit bericht in :

Allkeyshop Compare Game Price  
 

SONIC FRONTIERS NIEUWE TRAILER


 

Sonic beleeft een opleving dankzij de Sonic The Hedgehog- en Sonic The Hedgehog 2-films, en nu hoopt Sega daar een vervolg aan te geven met Sonic Frontiers.

  pre-order Sonic Frontiers best price  

Sonic Frontiers werd voor het eerst aan ons geteased in 2021, waarbij Sega het beschreef als het hebben van de “allereerste open zone” in een Sonic videogame.

De gameplay teaser trailer toont slechts 30 seconden, en we zien niet veel van de wereld, maar we zien wel Sonic zijn snelheid gebruiken om lastig terrein te navigeren en grote vijanden te verslaan.

Er is op dit moment nog niet veel te zeggen over Sonic Frontiers, maar Sega belooft meer in de komende maand als ze kijken naar meer inhoud en functies te onthullen in de komende weken.

  Sonic Frontiers Release Date?  

Sonic Frontiers is te wijten aan een late 2022 release en zal lanceren op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en Series S, Nintendo Switch, en PC.


 

KOOP SONIC FRONTIERS GOEDKOOP OP ALLKEYSHOP


 

Voor al het laatste videogame nieuws, trailers, en de beste deals, zorg ervoor dat u ons bookmarked.

U kunt alle beste en goedkoopste online aanbiedingen voor goedkope Sonic Frontiers CD sleutels, game codes, gift cards, en antivirus software van de geverifieerde CD sleutel verkopers op onze winkel pagina’s vinden.

 

 

RELEVANTERE ARTIKELEN