Speel The Callisto Protocol gratis met Game Pass vanaf vandaag

13 juni 2024 om 09:18 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

Horrorfans, dit is voor jullie! Speel het survival horror-spel uit 2022 The Callisto Protocol gratis met Game Pass vanaf vandaag. Koop je abonnement nu goedkoop met Allkeyshop.News Presented by Allkeyshop

The Callisto Protocol biedt een huiveringwekkende sci-fi horrorervaring, die zich afspeelt op Callisto, de dode maan van Jupiter, in het jaar 2320. Je speelt als Jacob Lee, een gevangene in de streng beveiligde gevangenis genaamd Black Iron Prison.

Wanneer een mysterieuze uitbraak de maan in chaos stort, moet Jacob zijn donkerste angsten onder ogen zien om de bloeddorstige wezens te verslaan die hem achtervolgen. Het gevecht is een gespannen mix van melee-aanvallen van dichtbij en wapens op afstand, dus bereid je voor om van dichtbij te vechten, vijanden strategisch te ledematen en omgevingsobjecten in je voordeel te gebruiken.

The Callisto Protocol staat bekend om zijn intense gore en verontrustend ontwerp van vijanden. Dus als je een fan bent van horrorgames, is dit spel voor jou, omdat het een echt angstaanjagende sfeer biedt die je op het puntje van je stoel zal houden.
Speel The Callisto Protocol gratis met Game Pass

Als je een actief Game Pass-abonnement hebt, kun je vanaf 13 juni 2024 gratis beginnen met spelen van The Callisto Protocol. Het zal beschikbaar zijn om te spelen op Game Pass voor PC, console en Xbox Cloud Gaming.

The Callisto Protocol is een van de twee games die vandaag aan de service worden toegevoegd. De andere is Isonzo, een spel geïnspireerd op de Eerste Wereldoorlog en zich afspeelt in Noord-Italië. Dus ja, het is een actievolle dag voor abonnees. Het is alleen een kwestie van of je wat horror in de ruimte wilt of een oorlogsspel gebaseerd op echte gebeurtenissen.Deze maand zijn eerder vijf games aan Game Pass toegevoegd, waaronder 2 lanceringen op de eerste dag en 2 alleen voor PC Game Pass-titels. Nu we halverwege de maand naderen, zouden we binnenkort de aankondiging moeten krijgen voor de tweede golf games die aan de service worden toegevoegd. Kijk daarvoor naar onze volledige lijst voor Game Pass juni 2024 terwijl we deze bijwerken met de laatste onthullingen.

Wat betreft de games die Game Pass verlaten, de eerste reeks vertrekt over een paar dagen, dus als je nog niet de kans hebt gehad om het te proberen, wil je ze misschien nu bekijken en het kopen terwijl het 20% korting is tot de 15e. De tweede golf titels die vertrekt is nog niet bekend gemaakt.

Waar kan ik The Callisto Protocol game keys voor de goedkoopste prijs kopen?

Allkeyshop kan je helpen enorme besparingen te realiseren bij het kopen van videogames zoals The Callisto Protocol, simpelweg door gebruik te maken van onze prijsvergelijkingstool. Het helpt je om de goedkoopste prijs van videogames in realtime te vinden!

Ontdek nu de ervaring van The Callisto Protocol – Vergelijk CD Key prijzen op Allkeyshop.

En om je besparingen nog verder te verhogen, kun je de exclusieve Allkeyshop-kortingscodes toepassen bij geselecteerde handelaren die je ook in de tool zult zien. En maak je geen zorgen over locatie of platform, wij hebben alles gedekt!

Het veilig kopen van goedkope game keys is ons belangrijkste doel, dus niet alleen zie je de laagste prijzen voor game keys, maar krijg je ook inzicht in de prijsgeschiedenis, winkelrecensies, kopersbeschermingsprogramma’s indien beschikbaar en zelfs betalingskosten voor Paypal en creditcard.Of waarom probeer je Game Pass of Playstation Plus niet eens een maand uit om alle voordelen te ontdekken?ALLKEYSHOP HEEFT JE GEDEKT MET DE BESTE DEALS BESCHIKBAAR

Download gratis de Allkeyshop-browserextensie – BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en de beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer opslaat.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor CD-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van geverifieerde CD-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

| Mis geen enkel nieuws over Allkeyshop, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

By Nathalie


RELEVANTERE ARTIKELEN