Tekken 7 Season Pass 3 Lanceerinrichting vrijgegeven

7 september 2019 om 08:43 in Blog met no comments
 

Lees dit bericht in :

Bandai Namco kondigde een derde seizoen aan dat Tekken 7 tijdens de EVO 2019 terugkomt naar Tekken 7. Snel vooruit naar vandaag, zal het enkel drie meer dagen zijn alvorens het nieuwe seizoen aankomt en Bandai Namco heeft een lanceringsaanhangwagen vrijgegeven om spelers een goede glimp te geven bij wat komt.De trailer pronkt met twee nieuwe personages: Tekken 6 veteraan Zafina en nieuwkomer Leroy Smith. Zafina’s linkerarm lijkt bezeten te zijn door Tekken 6 baas Azazel, waardoor ze af en toe de controle over zichzelf verliest. Leroy Smith is een Amerikaan die gedwongen werd ondergedoken en daarna terugkeerde als Wing Chun-meester. Zafina zal beschikbaar komen zodra seizoen 3 begint, terwijl Leroy Smith later dit jaar in het rooster zal worden opgenomen.

U kunt hieronder de volledige launch trailer bekijken:

 

De enorme gratis 3.0-update zal samen met seizoen 3 worden gelanceerd, met veel nieuwe functies. Elk personage op het rooster zal een nieuwe zet ontvangen, waardoor ze nieuwe combo- of utility opties krijgen. Spelers zullen ook meer vooraf ingestelde kostuumslots krijgen, evenals een vernieuwde UI. Tot slot zijn er verschillende nieuwe spelerstatistieken toegevoegd.

Naast de twee nieuwe personages bevat Seizoenspas 3 nog 4 andere inhoudelijke druppels. Een nieuw personage en een nieuwe functie zijn ingesteld om deze winter te lanceren, terwijl een extra personage en een nieuwe fase in het voorjaar van 2020 zullen arriveren. Wie Zafina via de Season Pass of als individuele DLC krijgt, krijgt ook 3 unieke kostuums voor haar.

Seizoen 3 en seizoen 3 raken Tekken 7 op 10 september. Tekken 7 is beschikbaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4.


OOK OP CDKEYPT-NIEUWS


De Grootste Onthullingen van EVO 2019

 

Evo 2019 was een episch weekend voor de vechtspelgemeenschap. Hier is een korte opsomming van de grootste onthullingen van het evenement die je niet wilt missen.


AllKeyShop Rewards Program