Top 20 Spellen voor Mac

2 november 2019 om 10:28 in Blog, COD: Black Ops 2, Games Like / Top 10 met no comments
 

Lees dit bericht in :Beste games die je kunt spelen op een Mac


20. FARMING SIMULATOR 19 — 7.5 ✪

 

Giants Software is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de best verkochte Farming Simulator-franchise door ervoor te zorgen dat elke nieuwe aflevering een aanzienlijke verbetering is ten opzichte van de laatste. Farming Simulator 19 is geen uitzondering omdat het de meest opvallende en meeslepende beelden en effecten bevat, dankzij een nieuwe grafische engine. De vernieuwde beelden doen recht aan de boeiende gameplay die de diepste en meest complete boerenervaring ooit op Mac OS biedt.


19. STELLARIS — 7.7 ✪

 

Stellaris is een sci-fi ruimtevaartstrategiespel dat is ontwikkeld door Paradox Development Studio en een van de beste spellen voor Mac OS. Het spel biedt spelers een spannende kans om de wonderen van een spectaculair en steeds veranderend universum te verkennen en te ontdekken. Spelers zijn al sinds de release in mei 2016 dol op het spel en hebben veel positieve recensies achtergelaten op de Steam-pagina van het spel. Volgens critici is Stellaris gemakkelijk te begrijpen en spannend om uit te voeren, wat perfect is voor games in het genre.


18. OVERCOOKED 2 — 8 ✪

 

Team17 en Ghost Town Games hebben hun krachten gebundeld om je het echt spannende kooksimulatiespel te brengen dat Overcooked 2. Dit spel is een van de meest gewaardeerde op stoom en een favoriet onder Mac OS spelers. Zoals je misschien al geraden hebt, is Overcooked 2 een vervolg op Overcooked 2, dat door fans van het genre met een even warme ontvangst werd begroet. Reis terug naar het Onion Kingdom en stel je team van chef-koks samen om een klassieke coöperatieve of online kooksimulatie-ervaring op de bank te hebben.


17. DYING LIGHT — 8.2 ✪

 

Stervend licht is een first-person actie survival game die zich afspeelt in een post-apocalyptische open wereld die is bewoond door zombies. In het spel zwerf je door de stad die op zoek is naar voorraden waarmee je wapens kunt maken om je te helpen de speekselschatten van de ondoden af te weren. Je kunt het alleen of met maximaal drie andere spelers opnemen in de coöperatieve modus. Dying Light is een van de beste games in het genre, dus het is standaard een van de beste games op Max OS.


16. EUROPA UNIVERSALIS 4 — 8.4 ✪

 

Europa Universalis 4 is een echt goed spel voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om een eigen imperium op te bouwen dat onder hun eigen wetgeving valt. In dit spel hebben de spelers de opperste controle over een natie die zij generaties lang moeten begeleiden om het land te laten uitgroeien tot het geduchte rijk dat het zou moeten worden. Het spel wordt toegejuicht om zijn ongeëvenaarde vrijheid, diepgang en historische nauwkeurigheid. Het stelt je in staat om je diplomatieke capaciteiten uit te oefenen tijdens je cross-platform multiplayer-exploits.


15. TOTAL WAR WARHAMMER 2 — 8.6 ✪

 

Total War: WARHAMMMER 2 is een turn-based strategiespel ontwikkeld door Creative Assembly en Feral Interactive. Het wordt bestempeld als strategiespel dat is geperfectioneerd door fans en gerenommeerde critici die het plezier hebben gehad om het te spelen. De game biedt een adembenemende campagne van verkenning, uitbreiding en verovering in een levendige en fantastische wereld. Meer specifiek, het beloont spelers een kans om de commandant te zijn en duizenden troepen en monsters te leiden in real-time strategiegevechten.


14. XCOM 2 — 8.6 ✪

 

XCOM 2 is het vervolg op XCOM: Enemy Unknown, het bekroonde strategiespel van het jaar 2012. Het is geen verrassing dat het vervolg wordt beschouwd als een van de beste strategiespellen ter wereld als zijn voorganger wordt beschouwd. XCOM 2 is alles wat XCOM geweldig maakte, en alles wat de fans nodig hadden om XCOM te worden. In deze aflevering, Aliens hebben veroverd aarde en het is uw plicht om opnieuw op te bouwen XCOM, en uiteindelijk ontbranden een wereldwijde weerstand in een poging om de wereld terug te vorderen en de mensheid te redden.


13. CITIES SKYLINES — 8.7 ✪

 

Steden: Skylines is een spel dat behoort tot de klasse van de opmerkelijke stad-bouwer games. Hoewel het van hetzelfde genre is als de rest, durft het anders te zijn, maar biedt het een veel modernere kijk op de klassieke stadssimulatiespellen. Het spel is ontwikkeld om spelers te verrassen met nieuwe elementen die de spanning en ontberingen van het creëren en onderhouden van een echte stad benadrukken. Dit moet worden gedaan terwijl het uitbreiden van een aantal gevestigde tropes van de ervaring van het bouwen van de stad ervaring.


12. ENTER THE GUNGEON — 8.7 ✪

 

Enter the Gungeon is een kogel hel kerker die ons door Devolver Digital is gebracht en ontwikkeld door de getalenteerde Dodge Roll. De snelle, schurkachtige, schurkachtige, kogelvrije ervaring die het biedt, heeft spelers gemagnetiseerd sinds de release in 2016. Vandaag de dag wordt het genoemd als een van de beste games op Mac OS. Pak je exemplaar van het spel om je aan te sluiten bij de gekke band van buitenbeentjes die zeker niet goed zijn. Je kunt schieten, plunderen, ontwijken en je een weg naar het verwerven van het ultieme wapen van de legendarische Gungeon.


11. DARKEST DUNGEON — 8.7 ✪

 

Darkest Dungeon is een van de meest gewaardeerde turn-based role-playing games op Steam en Mac OS. Deze schurkachtige game staat bekend om zijn vermogen om spelers uit te dagen op zeer unieke en stressveroorzakende manieren die voor veel fans een belangrijke aantrekkingskracht uitoefenen. Daarom geniet het van een toegewijde spelersbasis die er plezier aan beleeft om hun team van gebrekkige helden te rekruteren, te trainen en te leiden tegen onvoorstelbare verschrikkingen. De game daagt je uit om je helden te blijven inzetten voor de zaak in de donkerste en schijnbaar hopeloze tijden.


10. DON’T STARVE TOGETHER — 8.8 ✪

 

Don’t Starve Together is gelegen tussen een prestigieus aantal games om een perfecte score van 10 te krijgen op Steam. Spellen die zo hoog gewaardeerd worden, worden meestal met overweldigend positieve recensies toegejuicht en dat is geen uitzondering. Voor wie het nog niet weet, Don’t Starve Together is een co-op survival game die zich afspeelt in een uitgestrekte open wereld. De omgeving wemelt van de vreemde wezens, gevaren en verrassingen die je moet weerstaan bij het verzamelen van de middelen die nodig zijn om te overleven.


9. KERBAL SPACE PROGRAM — 8.8 ✪

 

Kerbal Space Program is een ruimtesimulatiespel, ontwikkeld door Squad voor Mac OS. In het spel neem je de leiding over het ruimtevaartprogramma voor een buitenaards ras dat bekend staat als de Kerbals. Je hebt de beschikking over een breed scala aan onderdelen waarmee je volledig functionele ruimtevaartuigen kunt assembleren. Ontwerp je ruimteschip specifiek voor de taak die je wilt laten uitvoeren. Het spel oogst veel aandacht vanwege de realistische aërodynamische en orbitale fysica die zorgt voor een bevredigende en lonende ervaring.


8. STARBOUND — 8.8 ✪

 

Starbound is een van de meer unieke sandbox-overlevingstitels die beschikbaar zijn voor Mac OS, omdat de gameplay een even unieke en interessante verhaallijn volgt. In het spel neem je de rol aan van een ruimteverkenner die net van huis is gevlucht om vervolgens in een beschadigd ruimteschip in de ruimte te belanden. In een poging om je bestaan te behouden, straal je naar de planeet beneden om je schip te repareren en je te vestigen. Word een intergalactische verhuurder als je van planeet naar planeet hopt op een zoektocht om te verkennen, te ontdekken en te veroveren.


7. FACTORIO — 8.9 ✪

 

Factorio heeft overweldigend positieve recensies gekregen over stoom en een perfecte stoomscore van 10 op 10. De voorgaande stelling geeft sterk aan dat als je op zoek bent naar een base-building management game, je misschien niet verder hoeft te kijken dan Wube Software’s werk van de liefde. Word geteld, tel de duizenden spelers op Mac OS om geautomatiseerde fabrieken te bouwen en te creëren die steeds complexer wordende items produceren, binnen een oneindige 2D-wereld.


6. RIMWORLD — 9.1 ✪

 

Ludeon Studios survival strategy simulatie spel, RimWorld is een van de meest gevierde titels op stoom sinds de release. Vandaag de dag blijft het een one-stop bestemming voor strategie-sim liefhebbers voor de weergave van sci-fi elementen die een boeiende de verhaallijn aanvullen. Deze intelligente AI-verhaalverteller haalt zijn inspiratie uit Dwarf Fortress en Firefly, waar het verhalen genereert door alle sectoren van de samenleving te simuleren, van psychologie tot interpersoonlijke relaties.


5. STARDEW VALLEY — 9.2 ✪

 

Op 26 februari 2016 bracht ConcernedApe Stardew Valley uit in de gamewereld en het werd onmiddellijk omarmd door gamers over de hele wereld. Het is al geruime tijd geleden en de aanbidding is niet in het minst afgenomen, waardoor het een van de beste simulatiespellen voor de landbouw beschikbaar is. In het spel heb je net het oude perceel van je grootvader in Stardew Valley geërfd en het is je plicht om de tools en andere hand-me-downs in te zetten om de standaard te bereiken en te behouden die de boerderij in zijn volle glorie had.


4. PORTAL 2 — 9.3 ✪

 

Valve Corporation’s reputatie gaat eraan vooraf omdat het verantwoordelijk is voor het brengen van enkele van de meest monumentale games in de industrie. De first-person puzzel-platformer van de ontwikkelaar, Portal 2, is geen uitzondering. Het wordt zeer gewaardeerd en gewild door fans over de hele wereld, waarvan vele hun vrolijke ervaringen in Overweldigend positief documenteren op de stoompagina van het spel. Portal 2 is zeker een spel dat je moet overwegen, vooral als je op een Mac OS speelt.


3. OXYGEN NOT INCLUDED — 9.3 ✪

 

Oxygen Not Included is net zo intrigerend en rechttoe rechtaan als de naam al doet vermoeden, wat het spel zeer toegankelijk en magnetiserend maakt. De gameplay speelt zich diep in een buitenaardse ruimte rots waar u en uw bemanning van ijverige ontdekkingsreizigers en doen alles wat je moet doen om te overleven. Daarbij moet je de wetenschap onder de knie krijgen, vreemde nieuwe levensvormen overwinnen en ongelofelijke ruimtevaarttechnieken gebruiken. Pak jezelf een kopie om te genieten van Klei Entertainment’s ruimte-kolonie simulatie spel.


2. DIVINITY ORIGINAL SIN 2 — 9.4 ✪

 

Goddelijkheid: Original Sin is een bekroonde RPG, dus het vervolg, Divinity, is geen verrassing: Original Sin 2 wordt in hetzelfde gesprek geplaatst als enkele van de beste games op niet alleen Mac OS, maar in het algemeen. Het spel biedt een aantoonbaar ongeëvenaarde turn-based, story-rich, role-playing ervaring. Met deze titel heeft Larian Studios een omgeving gecreëerd waarin spelers hun tactische vaardigheden kunnen demonstreren, terwijl ze de fijne kneepjes onder de knie krijgen die pure ontdekkingsreizigers en geduchte veroveraars van elkaar scheiden.


1. SUBNAUTICA — 9.6 ✪

 

Subnautica is een werkelijk ontzagwekkende survival game die zich afspeelt in een rijke en prachtige open waterwereld. Unknown Worlds Entertainment nodigt je uit om af te dalen in de diepten van een buitenaardse onderwaterwereld vol verwondering en gevaar. In het spel kunt u ambachtelijke apparatuur, pilot-onderzeeërs en out-wit wilde dieren terwijl u prachtige koraalriffen, vulkanen, grottenstelsels en nog veel meer te verkennen. Hoe aantrekkelijk het milieu ook is, het is niet zonder uitdagingen waardoor het spel uitdagend en zeer bevredigend is om te spelen.


OOK OP CDKEYNL NIEUWS


 

5 recente horrorspellen die je op Halloween kunt spelen

 

Heb je niets anders te zijn dan thuis deze Halloween? Bekijk dan onze aanbevelingen over enkele horror spelletjes die perfect zullen zijn voor dit Halloween-weekend.


AllKeyShop Rewards Program