Wolfenstein Youngblood Launch Trailer Vrijgegeven

Door Rhyn uit juli 25, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Na een recente verrassingsaankondiging is Wolfenstein Youngblood nu beschikbaar op de PC en Bethesda viert het met een nieuwe, actievolle lanceertrailer. De trailer is een opgenomen bericht van B.J. Blazcowicz en gaat van flashbacks van Wolfenstein 2 The New Colossus naar snelle sequenties van Youngblood.Youngblood-sterren Blazcowcz’s tweelingdochters die naar het door de nazi’s bezette Parijs komen op zoek naar hun vermiste vader. Omdat ze de dochters van hun vader zijn, vechten ze uiteindelijk tegen de nazi’s om het land te bevrijden terwijl ze daar zijn. Je kunt een glimp opvangen van de tweeling die de nazi’s in stukken schiet in de volledige launchtrailer hieronder:

 

De trailer kan het spel een beetje hebben verpest als het eindigt met de tweeling herenigd met hun vader als ze een laatste stelling tegen een inkomend nazi-leger te maken. Het is het dichtstbijzijnde dat je Wolfenstein ooit in gezinsvriendelijk gebied krijgt, denk ik.

Wolfenstein Youngblood is vandaag uit voor PC. Consolespelers zullen tot morgen moeten wachten tot de game op Xbox One, PlayStation 4 en Switch terechtkomt.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Wolfenstein Youngblood zal een dag eerder op de PC lanceren.

 

Verrassing! Wolfenstein Youngblood zal een dag eerder op de PC uitkomen. Lees verder voor de details en een beetje info over raytracing voor het spel.


AllKeyShop Rewards Program