Wolfenstein Youngblood zal een dag eerder op de PC lanceren

Door Rhyn uit juli 24, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Terwijl de release van Wolfenstein Youngblood is slechts een paar dagen weg, PC-spelers kunnen spelen het eerder dan verwacht. de officiële Bethesda Twitter-account heeft zojuist geopenbaard dat het spel op PC op 25 juli, in tegenstelling tot de eerder aangekondigde 26 juli releasedatum voor alle platforms wordt gelanceerd.Het merkwaardige is dat de tweet slechts een antwoord was op de vraag van een fan wanneer het spel op de PC zal aankomen. Het was niet eens een grote aankondiging of iets dergelijks. Het is ook interessant om op te merken dat vanaf het schrijven van de stoompagina van het spel nog steeds de 26 juli releasedatum wordt vermeld. Gelukkig heeft de officiële account van het spel dezelfde informatie opnieuw getweet om de wijziging in de planning te bevestigen.

Het is moeilijk te zeggen waarom Bethesda deze last-minute wijziging zou doorvoeren, maar dit jaar begint QuakeCon op dezelfde dag dat Youngblood nu nog moet uitkomen, dus misschien is er wel een soort van verbinding. QuakeCon is traditioneel meer gericht op Bethesda’s PC fans, dus het is niet te ver weg om op deze manier te denken.

Helaas voor consolespelers geldt de oorspronkelijke releasedatum nog steeds, maar een dag langer wachten om te spelen is niet precies genoeg reden om te huilen, vooral omdat het is wat er in de eerste plaats beloofd was.

In ander nieuws vertelde uitvoerend producent Jerk Gustafsson VentureBeat dat Youngblood bij de lancering geen steun zal geven aan raytracing. MachineGames werkt samen met NVIDIA om de technologie naar het spel te brengen en Gustafsson zegt dat het er tot nu toe goed uitziet. Nochtans, moeten zij nog bepalen wanneer zij het na de lancering kunnen toevoegen.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Wolfenstein Youngblood en Cyberpilot PC-eisen aangekondigd

 

Wolfenstein Youngblood en Wolfenstein Cyberpilot komen binnenkort uit en Bethesda heeft de PC-systeemvereisten aangekondigd.


AllKeyShop Rewards Program