Zet je schrap voor de buitenaardse dreiging in de Phoenix Point’s Launch Trailer

30 november 2019 om 18:36 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

Phoenix Point, de spirituele opvolger van de originele X-COM-games, is nog maar een paar dagen verwijderd van de lancering en ontwikkelaar Snapshot Games is aan het hypothetisch anticiperen op de fans voor de release met een gloednieuwe trailer.Snapshot Games wordt natuurlijk geleid door Julian Gollop, de ontwerper van de originele X-COM spellen. Nu neemt hij het op tegen 2K’s moderne delen met zijn eigen kijk op de post-apocalyptische overlevingsstrijd die een buitenaardse dreiging met zich meebrengt.

Je kunt de launchtrailer hieronder bekijken:

 

Zoals je waarschijnlijk kunt zien aan de trailer, zal Phoenix Point heel erg op XCOM 2 lijken. Snapshot Games heeft er echter een punt van gemaakt om hun titel te differentiëren door hun eigen systemen te introduceren. Combat, bijvoorbeeld, zal niet lijden onder de frustrerende RNG nachtmerrie van het percentage-to-hit systeem van 2K’s XCOM games. Spelers kunnen de Free Aim-functie ook gebruiken om specifieke lichaamsdelen aan te pakken en verschillende effecten op vijanden te veroorzaken.

Een ander verschil is dat spelers niet rechtstreeks met buitenaardse strijders te maken hebben, maar met mensen en andere aardse wezens die meestal grotesk gemuteerd zijn door een buitenaards virus. Beslissingen van spelers zullen ook van invloed zijn op de verschillende in-game facties, wat van invloed is op de manier waarop ze met je krachten omgaan.

Phoenix Point lanceert op 3 december voor de PC. Het is een Epic Games Store die exclusief op de tijd is ingesteld. Begin 2020 komt het ook naar Xbox One, en later in dat jaar naar PlayStation 4. De game wordt ook uitgebracht op de Xbox One en later in datzelfde jaar op PlayStation 4.


OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Nieuwe turn-based strategiespel Phoenix Point lanceert in december een nieuw strategiespel

 

Phoenix Point is een nieuwe XCOM-achtige XCOM-achtige van de oorspronkelijke maker van de X-COM-serie. Bekijk hier waar het allemaal om draait en wanneer het hier uitkomt.


AllKeyShop Rewards Program