Koop Sea of Stars PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Sea of Stars spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Sea of Stars rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Sea of Stars PS5?

Koop Sea of Stars op de PS5 voor 32,66€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store US bij 5 vertrouwde verkopers die 5 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
29 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Sabotage Studio
Uitgever
Sabotage Studio
Activatie
PEGI
12
Tags
Avontuur RPG

OVER DIT SPEL


Sea of Stars is een Turn-based JRPG ontwikkeld door Sabotage Studio, geïnspireerd door de klassiekers van het genre, terwijl het ook de beproefde formule moderniseert. Je stapt in de schoenen van twee broers en zussen bekend als de “Children of the Solstice” als ze proberen de wereld te verdedigen tegen de monsterlijke creaties van de alchemist bekend als de “Fleshmancer” Combineer hun krachten van Zon en Maan om eclipsmagie uit te voeren, de enige kracht die in staat is om zijn creaties af te weren.

 
  • Hoewel Sea of Stars turn-based is, kun je tegelijk met de animaties op de actieknop drukken om de schade te vergroten of te verkleinen. Combat bevat ook combo-aanvallen met meerdere karakters, boosting, en het “Locks”-systeem dat je verschillende soorten schade biedt om vijanden te hinderen terwijl ze hun almachtige aanval kanaliseren.
  • Reis naadloos door de wereld, er zijn geen willekeurige ontmoetingen die je tegenhouden of grinden die je kunstmatig afremmen. Zwem, klim, spring of hijs jezelf op richels terwijl je gaat waar je wilt met behulp van een navigatiesysteem dat veel meer weg heeft van een platformer dan de isometrische beweging die mensen gewend zijn.
  • Ontmoet tientallen personages en verhaallijnen die je een ervaring als geen ander bezorgen. Soms episch, soms dom en andere keren emotioneel beleef je klassieke thema’s als avontuur en vriendschap, terwijl het ook boordevol onverwachte wendingen zit die je verwacht van een Sabotage-productie.
  • Kom tot rust in de wereld van “Sea of Stars” door te zeilen, koken, vissen, de taverne te bezoeken om naar een liedje of twee te luisteren, of het beruchte bordspel “Wheels” te spelen. Hoewel sommige van deze systemen je bekend voorkomen, zul je ze opnieuw ervaren in een nieuw licht dat een eerbetoon is aan het oude, terwijl sommige gebieden opnieuw worden bekeken om een soepele en gemoderniseerde ervaring te bieden.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Sea of Stars

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Sea of Stars op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Sea of Stars uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen