Balatro: De Poker-Themed Roguelike Die de Gamingwereld Stormenderhand Veroverd

28 februari 2024 om 10:01 in Gaming-nieuws met Geen reacties

Balatro, de poker-geïnspireerde roguelike van LoclThunk, heeft de top van de Steam-lijsten bereikt sinds de release op 20 februari, waarbij het in de eerste acht uur $1 miljoen verdiende.

Balatro

Is Balatro de moeite van het kopen waard?

Balatro is een verslavende roguelike die poker en deckbuilding combineert om een spel te creëren waar illegale pokerhanden eerlijk zijn, Jokers unieke vaardigheden hebben, en het creëren van krachtige synergieën de enige manier is om de inzet te verslaan.

Het lijkt misschien niet het meest diepgaande spel dat je ooit zult spelen, maar schijn bedriegt. Balatro heeft 150 Jokerkaarten, 15 decks met verschillende modifiers, 22 tarotkaarten om je reguliere kaarten te verbeteren, 11 planetenkaarten die je pokerhanden versterken, en 32 voucherkaarten die permanente buffs bieden voor je spel.

Het is het soort spel waarbij je tegen jezelf zegt, “nog één keer,” voordat je ziet dat het 4 uur ’s ochtends is op een donderdag. En je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Het spel verkocht meer dan 250.000 exemplaren voor pc, PS5, Xbox en Nintendo Switch in de eerste drie dagen en genereerde meer dan $1 miljoen in de eerste acht uur na de release.

Balatro is een enorm succes geworden, en uitgever Playstack is verbluft door de prestaties van het spel, dat werd ontwikkeld door één persoon, met CEO Harvey Elliot die zegt: “Ik kan de ontwikkelaar LocalThunk en het publicatieteam van Playstack niet genoeg prijzen voor het behalen van zo’n indrukwekkende mijlpaal.”

LocalThunk voegde eraan toe: “Ik heb mijn hart en ziel in dit spel gestopt in de hoop het te delen met een paar vrienden en geliefden, maar zien dat zoveel mensen deze vreemde creatie delen en ervan genieten, is ongelooflijk overweldigend geweest.”

Het spel had 94 op Metacritic en staat momenteel “Overweldigend positief” op Steam en staat op de tiende plaats op de lijst van best verkochte Steam-spellen.

Vergelijk Balatro Game Key Prijzen

Duik in het spel waar iedereen over praat door prijzen te vergelijken op CDKeyNL en de beste deals te vinden. Je kunt met een gerust hart kopen, wetende dat je je spel koopt bij een vertrouwde verkoper, beoordeeld en beoordeeld door onze gebruikers om je gemoedsrust te geven.

VERKEN GAME KEY PRIJZEN EN BESPAAR GELD OP CDKeyNL

Download de Allkeyshop Browserextensie gratis – BESPAAR GELD

Voor al het laatste videogamnieuws, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons als bladwijzer bewaart.
Je vindt alle beste en goedkoopste online deals voor cd-keys, gamecodes, cadeaubonnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-keyverkopers op onze winkelpagina’s.

Om geen nieuws van Allkeyshop te missen, abonneer je op Google News.

Lees dit bericht in :

Door Daniel Burrows Daniel


MEER RELEVANTE ARTIKELEN