Bekijk de demonen van Battlemode in Doom Eeuwig in de Doom Eeuwige

Door Rhyn uit augustus 16, 2019 Blog met Geen commentaar
 

Bethesda heeft een gedetailleerd overzicht uitgebracht van Doom Eternal’s Battlemode, een nieuwe asymmetrische multiplayermodus die één speler als de Slayer en twee andere spelers die een gekozen demontype spelen, in een kuiltje stoppen. De video gaat over drie van de vijf demonentypes die bij de lancering beschikbaar waren, plus een uitgebreide uitleg van de verschillende mechanica en fijne kneepjes van de spelstand.De speler die de rol van de Slayer op zich neemt, wordt uitgerust met alle wapens, mods en uitrusting van de Slayer. Dit maakt hem echter niet onaantastbaar, want hij moet zowel zijn middelen als de demonen in de arena beheren. De twee demonenspelers zullen moeten samenwerken en hun vaardigheden effectief moeten gebruiken om een kans te maken tegen de Slayer.

Je kunt hieronder het volledige Battlemode overzicht bekijken:

 

De demon spelers hebben ook toegang tot andere vaardigheden dan de unieke die bij hun type horen. Demonspelers kunnen kleinere demonen oproepen die zich gedragen zoals ze dat in de campagne zouden doen. Ze kunnen ook de druppels van grondstoffen blokkeren om het leven moeilijker te maken voor de Slayer.

De Slayer moet beide demon spelers binnen 20 seconden na het doden van de eerste speler die de ronde wint, elimineren. Als een demonist sterft en de Doder is niet in staat om de tweede demonist binnen 20 seconden te doden, zal de gevallen demonist met de helft van zijn gezondheid weer terugkomen. Aan de andere kant hoeven de demonenspelers de Doder maar één keer te doden om de ronde te scoren. Winnende rondes geeft de spelers toegang tot wapens, sommatie of vaardigheden voor de volgende ronde.

De modus bevat vijf soorten demonen en zes unieke kaarten bij de lancering. Bethesda zegt dat er na de lancering meer demontypes en kaarten gratis zullen worden toegevoegd.

Doom Eternal wordt op 22 november gelanceerd voor PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch.


OOK OP ALLKEYSHOP-NIEUWS


Bethesda E3 2019 Hoogtepunten van de persconferentie

 

De Bethesda E3 2019 persconferentie had een vrij dunne line-up, maar slaagde er toch in om enkele zeer interessante momenten af te leveren. Bekijk hier de samenvatting.


AllKeyShop Rewards Program