Borderlands 3 Lanceertrailer en Review Round-Up

11 september 2019 om 07:44 in Blog met no comments
 

Read post in AllKeyShop CDkeyPT claveCD GocleCD KeyforSteam CDKeyIT

De lancering van Borderlands 3 staat voor de deur en de critici hebben hun oordeel gegeven over de nieuwste bijdrage van Gearbox Software in de plunderaar-shooter-serie. Als je je afvraagt of het de moeite waard is om de game te spelen, vooral als je gewoon in de serie springt, kun je misschien een kijkje nemen naar wat de critici te zeggen hebben om je te helpen bij het maken van je keuze.Voordat we in de recensies gaan kijken, neem je eerst een kijkje in de onderstaande lanceertrailer van het spel:

 

PC GAMER — 63/100

“Een eindeloze reeks slechte grappen en coole geweren in het stomste verhaal van de serie tot nu toe, Borderlands 3 schaatsen voorbij op de schaatsen van de nummers die vliegen en de goons exploderen.”

– James Davenport


IGN — 9/10

“Borderlands 3 blijft bij zijn wapens en overtreft zichzelf met een verbazingwekkend arsenaal aan wapens, humor en missies.”

– James Duggan


GAMESPOT — 8/10

“Het personagegedreven verhaal van het spel fungeert als een bevredigende finale voor de buitenschietersfranchise, en de nieuwe mechanica en functies – vooral de herwerkte vaardigheidsbomen en de effecten van wapenfabrikanten – geven je veel keuzevrijheid in de manier waarop je het spel wilt spelen.”

– Jordan Ramée


VENTURE BEAT — 77/100

“Borderlands 3 herinnert ons eraan dat de markt nog steeds bestaat voor langzamere single-player games met veel buit en een verscheidenheid aan vechtstijlen. De versnellingsbak spijkert dit.”

– Jason Wilson


DESTRUCTOID — 9/10

“Borderlands 3 neemt de meeste goede delen van Borderlands 2 mee en rolt of verbetert ze. Ook het wiel hoefde niet opnieuw uitgevonden te worden, want de versnellingsbak had de formule al voor de tweede keer uitgevonden.”

– Chris Carter


GAME INFORMER — 8/10

“Een oude formule die goed uitgevoerd is, neemt Borderlands 3 zelden risico’s of dwaalt af van de verwachtingen. De versnellingsbak is een vertrouwd terrein in dit lange avontuur, waarbij grappen en geweren met net zo’n wilde overgave worden uitgegooid.”

– Matt Miller


FORBES — 9/10

“Borderlands 3 was het wachten waard en zal de komende jaren een vaste waarde in dit genre zijn. En ik denk dat weinig fans van de laatste twee teleurgesteld zullen zijn als ze het eindelijk in handen krijgen”

– Paul Tassi


US GAMER — 4/5

“Ondanks het feit dat de formule een beetje muf is geworden, is de versnellingsbak op de juiste manier uitgebreid, met als resultaat een geweldige Borderlands-ervaring.”

– Mike Williams


En daar heb je het! Het lijkt erop dat de critici verdeeld zijn als het gaat om de humor van het spel, maar dat is te verwachten. Waar ze het wel over eens lijken te zijn, is dat als je van de vorige spellen hield, je waarschijnlijk ook van de laatste aflevering zult houden. Aan de andere kant, als je niet eerder om de serie gaf, zal deze nieuwe inzending waarschijnlijk niet genoeg veranderingen bevatten om je voor je te winnen.

Borderlands 3 staat op 13 september op het programma voor PC, Xbox One en PlayStation 4. De lancering van Borderlands 3 staat gepland voor 13 september.

OOK OP CDKEYNL-NIEUWS


Hier is What Time Borderlands 3 lanceringen waar je woont

 

Gearbox Software heeft het lanceringsschema voor Borderlands 3 vrijgegeven. Lees verder om te weten wanneer je het spel kunt voorladen en wanneer je kunt beginnen met spelen.


AllKeyShop Rewards Program