De divisie 2 Privé Béta Schedule is aangekondigd

1 februari 2019 om 15:16 in Blog met no comments

 

 

Ubisoft heeft eindelijk bekend gemaakt dat The Division 2 zijn privé beta zal houden. Spelers kunnen het spel eindelijk uitproberen voordat deze wordt gelanceerd op 7 februari.

Preloading voor de bèta start op 6 februari om 9.00 uur GMT / 10AM CEST voor pc, Xbox One en PS4. De servers zullen de dag erna op hetzelfde tijdstip worden geopend en spelers kunnen op 11 februari tot dezelfde tijd kunnen spelen.

 

De bèta omvat 2 hoofdmissies en 5 overige missies. Ubisoft heeft ook eerder aangekondigd dat spelers vanaf de tweede dag van de bèta één eindspel-missie en enkele kenmerkende wapens met level 30 tekens en hun drie specialisaties kunnen uitproberen. Spelers kunnen ook de PVP van het spel uitproberen in de Skirmish-modus.

 

Omdat het een privé-bèta is, moet je nu een pre-order plaatsen voor een gegarandeerde gokkast. Als u echter niet veel geld wilt uitdelen voordat u kunt controleren of de game voor u is, hebben we een paar verkopers die een bètatoets kunnen leveren voor een zeer minimaal bedrag. Klik hieronder als u wilt profiteren van deze aanbieding voor pc:

 

TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 PRICE COMPARISON

 

U kunt zich hier ook aanmelden om misschien gratis er in te komen, houd er echter rekening mee dat de kans klein is.

 

Divisie 2 wordt op 15 maart uitgebracht voor PC, Xbox One, en PS4.