Gratis PlayStation Plus-games voor januari 2024 – Bevestigd

29 december 2023 om 05:36 in Abonnementen, Gaming-nieuws met Geen reacties

De gratis PlayStation Plus-games voor januari 2024 zijn onder andere A Plague Tale Requiem, Evil West en Nobody Saves the World. Speel gratis van 2 januari tot 5 februari.

  News Presented by Allkeyshop  

Belangrijke feiten

 • De gratis PlayStation Plus-games voor januari 2024 zijn A Plague Tale Requiem, Evil West en Nobody Saves the World.
 • Deze games zijn speelbaar van 2 januari 2024 tot 5 februari 2024.
 • Warframe: Syrinx Collection, een exclusief PS Plus-pakket, is ook beschikbaar om te downloaden op 2 januari.
  PlayStation Plus January 2024  

PlayStation Plus Januari 2024 Toetredende Titels

PlayStation Plus begint het jaar met een geweldige selectie gratis games!

Voor een snel overzicht, hier zijn de drie games die toetreden tot PS Plus in januari 2024:

 
 • A Plague Tale: Requiem (PS5)
 • Evil West (PS5, PS4)
 • Nobody Saves the World (PS5, PS4)
 

Deze titels zijn gratis speelbaar van 2 januari 2024 tot 5 februari 2024.

Ook beschikbaar op 2 januari is de Warframe: Syrinx Collection, een exclusief PlayStation Plus-pakket. Of je nu een nieuwe of terugkerende speler bent, je kunt de inhoud van dit pakket gebruiken vanuit je in-game Warframe-inventaris zodra je klaar bent met downloaden.

Dit pakket bevat:

 • Syrinx Chest Plate
 • Syrinx Shoulder Plates
 • Syrinx Leg Plates
 • Baza Rifle
 • Cassowar Polearm
 • Storm Color Palette
 • Essential Base Damage Mod Bundle
 • Essential Critical Damage Mod Bundle
 • 2x Orokin Catalysts
 • 170 Platinum
 • 7-Day Affinity Booster
 • 7-Day Credit Booster

Er zijn nog een paar dagen over voor de gratis games van vorige maand, dus als je nog geen tijd hebt gehad om Lego 2K Drive, Powerwash Simulator en Sable te verzilveren, haast je, want deze titels verlaten de service op 1 januari 2024!

Ondertussen, voor de volledige lijst van games die de PlayStation Plus Extra- en Premium-niveaus in januari 2024 verlaten, bekijk dit artikel.

  PlayStation Plus Free Games January 2024    
 

A Plague Tale: Requiem (PS5)

   

A Plague Tale: Requiem is een actie-avontuur stealth-videogame uit 2022, de opvolger van A Plague Tale: Innocence uit 2019. Het spel volgt de broers en zussen Amicia en Hugo de Rune die op zoek moeten naar een remedie voor de bloedziekte van Hugo in Zuid-Frankrijk, terwijl ze vluchten voor soldaten van de Inquisitie en hordes ratten die de zwarte pest verspreiden.

Het verhaal van A Plague Tale: Requiem zit vol wendingen en zal je van begin tot eind boeien. Het spel speelt zich af in 1349, kort na de gebeurtenissen van het eerste spel. Amicia is nu 17 en Hugo is 15, wat laat zien hoe goed ontwikkeld en veel meer identificeerbaar deze personages nu zijn.

Geniet van een intense gameplay die een mix is van stealth en actie, terwijl je baadt in de duistere sfeer, vooral versterkt door de aanwezigheid van hordes ratten.

 
 

Evil West (PS5 and PS4)

   

Evil West is een actie-avontuur third-person shooter die zich afspeelt in een gestileerde Weird West-setting. Hier speel je als Jesse Rentier, een van de laatste overgebleven agenten van een geheime vampierenjagersinstituut genaamd het Rentier Institute. Jouw taak is om de vampierdreiging uit te roeien die de Amerikaanse frontier consumeert.

Evil West biedt snel, bloederig gevecht dat schietspel combineert met melee-aanvallen en gadgets. Je kunt je vertrouwde revolver, geweer, shotgun en bliksemaangedreven handschoen gebruiken om je vijanden met stijl neer te halen.

Het spel bevat ook een dynamisch weersysteem dat de gameplay kan beïnvloeden en een extra moeilijkheidsgraad aan het spel toevoegt.

 
 

Nobody Saves the World (PS5, PS4)

   

Nobody Saves the World is een actie-RPG met een eigenaardige twist waarin je speelt als Nobody, een blanco personage dat wakker wordt met geheugenverlies en een magische staf.

Deze staf geeft je de mogelijkheid om in verschillende vormen te transformeren, elk met unieke vaardigheden en aanvallen. Van een slijm dat door nauwe ruimtes glijdt tot een krachtige draak die vuur regent, deze magische staf maakt het mogelijk.

De wereld van Nobody Saves the World zit vol charmante, procedureel gegenereerde dungeons die wachten om ontdekt te worden. Elk biedt unieke uitdagingen en geheimen om te ontdekken, waardoor de gameplay elke keer fris en opwindend blijft. Het spel bevat eigenaardige vijanden zoals boze paddenstoelen en dansende skeletten, wat ook bijdraagt aan de luchtige sfeer.

 
 

Koop PlayStation Plus Goedkoper

Als je geen PlayStation Plus-abonnement hebt vanwege de vrij hoge prijs, laat Allkeyshop je dan helpen met een oplossing.

Aangezien ons doel is om gamers de beste deal te bieden, tonen we niet alleen de beste prijs voor gamekeys, maar ook de goedkoopste prijs voor gamingsubscriptiediensten. Verken de vele opties die we hebben verzameld voor het type PlayStation-abonnement waarin je geïnteresseerd bent door hieronder te klikken.

       
 

Lees dit bericht in :

   

By Nathalie

 

RELEVANTERE ARTIKELEN