GTA 6: Officiële Teaser-trailerdatum & Verbluffende Nieuwe Leaks

2 december 2023 om 19:00 in Gaming-nieuws met Geen reacties
Officiële Teaser-trailerdatum & Verbluffende Nieuwe Leak  

De GTA VI-koorts is nog steeds gaande, sterker dan ooit. Gezien het officiële aankondiging via Twitter door Rockstar Games begin december. Dus het is slechts een kwestie van dagen voordat de officiële informatie over de langverwachte titel naar buiten komt.

In feite zijn er de afgelopen weken nog wat vermeende lekken uitgelekt, sommige gerelateerd aan de algemene instellingen, terwijl andere de kaartgrootte laten zien in vergelijking met GTA V. GTA V dat langzaam de 200 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd nadert!

  GTA 6 Sunset Car

De releasedatum van de trailer


Velen speculeren over de dag van het sappige nieuws voor de volgende Grand Theft Auto, ondanks dat het slechts een kwestie is van een paar dagen wachten. Intussen organiseert GTA Online enkele evenementen die op dinsdag 12 december moeten eindigen. En volgens een populaire insider, Tez2, zal Rockstar Games de eerste trailer droppen, ofwel zo vroeg als 1 december of zo laat als dinsdag 5 december. Hiermee wordt een paar dagen gegeven voordat de trailer voor de nieuwe GTA Online DLC wordt uitgebracht. Een DLC die GTA VI-content zou kunnen bevatten om het spel nog meer op te hypen.

EDIT: Zoals bevestigd door Tez2, zal de trailer inderdaad worden uitgebracht op 5 december om 15.00 uur CET. Zojuist aangekondigd op Twitter (X), heeft al meer dan 15 miljoen views verzameld in minder dan een uur!

  Bevestiging van Rockstar voor de GTA VI-trailer op 5 december

De kaartgrootte en de geruchten over Vice City


In de afgelopen maanden zijn er veel geruchten geweest over de locatie, die allemaal stellig geloven dat het opnieuw zal plaatsvinden in Vice City. Dit heeft veel gebruikers ertoe aangezet inhoud en kunstwerken te genereren die het neonlicht en de zonsondergangen met het GTA VI-logo laten zien. Samen met de lekken in september van een vermeende vroege versie, heeft dit in de gedachten van veel fans de terugkeer naar het geliefde Vice City verankerd.

Met de inzet van een paar toegewijde fans waren gebruikers in staat om een volledige kaart van GTA VI opnieuw te creëren door gelekte informatie en schattingen te gebruiken. Met een overlappingsvergelijking tussen de twee kaarten lijkt het vermeende GTA VI de al geweldige kaart van GTA V in de schaduw te stellen.

GTA VI gereconstrueerde kaartgrootte vs GTA V  

Dus voor nu is het het wachtspel, om officieel nieuws rechtstreeks van Rockstar Games te horen, hoewel het onbetwistbaar is dat zelfs een eenvoudige boodschap op sociale media de hele gamingindustrie kan doen schudden, met opwinding en hype. Intussen kun je onze korte analyse bekijken over de Rage Engine 9, die de nieuwe GTA-entry zal aandrijven.

De RAGE 9 Engine van GTA 6: Hoe zal het spel veranderen

  Gewapend meisje van GTA VI bij zonsondergang tussen palmbomen  

En vergeet ook niet deel te nemen aan het GTA VI Prediction Wheel-beloningssysteem, waarmee je een exemplaar van GTA VI kunt veiligstellen als je erin slaagt om de exacte dag van de week van de releasedatum te raden. Er zijn nog maar een paar dagen over voor de aankondiging, dus je zou nog op tijd kunnen zijn om een gratis exemplaar te krijgen! Je kunt punten verdienen door deel te nemen aan het beloningssysteem.

Programma di ricompense della ruota delle previsioni di GTA VI

KOOP GRAND THEFT AUTO-GAME SLEUTELS TEGEN LAGE PRIJZEN OP CDKEYNL


 

CDkeynl is de beste plek om de beste games tegen de laagste prijzen te kopen, en we hebben zelfs een browserextensie die je helpt de beste kortingscodes, coupons en prijzen direct te vinden.

Download de gratis Allkeyshop  Browserextensie en BESPAAR GELD

Voor al het laatste nieuws over videogames, trailers en beste deals, zorg ervoor dat je ons bij je favorieten zet.

Je kunt alle beste en goedkoopste online deals vinden voor cd-sleutels, gamecodes, cadeaub onnen en antivirussoftware van de geverifieerde cd-sleutelverkopers op onze winkelpagina’s.


Lees dit bericht in :

Door whizzerlow whizzerlow

MEER RELEVANTE ARTIKELEN