Logo

Kopen Project Zomboid CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is een Project Zomboid Key?

Een Project Zomboid CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Project Zomboid OP PC?

Koop Project Zomboid voor de pc voor 4,98€ bij K4G, de huidige beste prijs met 74% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of K4G-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 15 vertrouwde winkels met 39 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
8 november 2013
Officiële website
Ontwikkelaar
The Indie Stone
Uitgever
The Indie Stone
Activatie
Platformen
PC
PEGI
16
Tags
Avontuur RPG Indie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen ... Zombies Survival Co-op Open wereld Ontwerpen Sandbox Postapocalyptisch Multiplayer 2D Survivalhorror Realistisch Singleplayer Isometrisch Open wereld met survival en ontwerpen

OVER DIT SPEL


Project Zomboid is het toppunt van zombie overleving. Je jaagt, bouwt, creëert, vecht, boert en vist in een zoektocht naar het leven in single- of multiplayer mode. De onoplettenden krijgen een charmante wasbeer als handleiding, een grote kaart, een immens aanpasbare sandbox, en een hardcore RPG skillset.

 
  • Online multiplayer overlevingsgameplay
  • Verzamel grondstoffen om te overleven, zoals landbouw, vissen en scharrelen.
  • Leer verschillende vaardigheden. Beheers timmerwerk, koken en meer.
  • Knutsel wapens vanaf nul door te improviseren
  • Al te menselijke eigenschappen. Je personages kunnen honger, verveling, depressie en een heel spectrum aan emoties ervaren
  • Enorme en groeiende kaart om te verkennen
 

Hoe zullen je laatste momenten in het leven eruit zien? Er is maar een hap van een ondode voor nodig.

 

Project Zomboid 4 Pack


Survival Management Bundle


Minimum:


  • OS: Windows 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Quad-core 2.77 GHz/aks_sysreq]
  • RAM: 8 GB
  • HDD: 2 GB
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
STEAM EU EN/FR/DE KEY : Steam Key to download and play Project Zomboid in English, French and German language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Project Zomboid. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Early Access
Pack X4

Prijsgeschiedenis van Project Zomboid

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Project Zomboid op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Project Zomboid uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Project Zomboid Live Streams
Louisville Bonanza | 1% Sprinters | Heli |8x Zombies | Vanilla +
Louisville Bonanza | 1% Sprinters | Heli |8x Zombies | Vanilla +
Milquetoast_Claire 167
Project Zomboid Solo Challenge
Project Zomboid Solo Challenge
glocogaming 117
RV Nomad Run With Loushy! ☕ // !vods !youtube !discord
RV Nomad Run With Loushy! ☕ // !vods !youtube !discord
MrAtomicDuck 95
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

161 comments 2 1 3 1 3 1 130 20


GeneralM13 says on 14 februari 2023 om 10:52:36

Ik vind dit spel persoonlijk geweldig, wat velen niet helemaal doorhebben is dat Project Zomboid min of meer een Roguelike game is.
Dit betekend dat het spel je dood wilt hebben en dat als je sterft je helemaal overnieuw moet beginnen.
Er is (momenteel) geen verhaallijn behalve dat er in Kentucky een zombie uitbraak is en jij bent een van de overlevende.
Je kan het spel helemaal naar je eigen smaak aanpassen, van hoeveel zombies er spawnen, hoe snel en dodelijk ze zijn, totaan hoeveel loot je kan vinden en of het respawned of niet en nog veel meer.
Na het maken van je karakter en het kiezen van je start-zone (je hebt hierbij keuze uit 4 stadjes op de map) start je in een willekeurig gebouw in je starter zone.
Vanaf dat moment is het min of meer een keuze wat je gaat doen, ga je op zoek naar een veilige plek of blijf je op de voet? En waar focus je jezelf op, je hebt een hoop vaardigheden die allemaal nuttig zijn in de poging om zolang mogelijk te overleven.
Bouw jij bijvoorbeeld liever je eigen huis of basis ergens in het midden van een bos, of verstevig jij een al bestaand gebouw, ga jij gewassen verbouwen, vang je liever vis of plunder je liever het voedsel van de planken in een supermarkt af?
Je kan een hoop, maar 1 ding staat vast: “This is how you died!”

Het spel heeft ook een ruime keuze aan mods in de steam workshop (en op verscheidene andere modding websites) waarmee je je spel nog verder kan aanpassen.

Al-om-al is dit een top spel en het is nog niet eens de early access uit 😉

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen