Kopen Project Zomboid CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Project Zomboid CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Project Zomboid rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Project Zomboid?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Project Zomboid op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
8 november 2013
Official website
Developer
The Indie Stone
Publisher
The Indie Stone
Activation
Platforms
PC
PEGI
12
Tags
Avontuur RPG Indie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen ... Zombies Survival Co-op Open wereld Ontwerpen Sandbox Postapocalyptisch Multiplayer 2D Survivalhorror Realistisch Singleplayer Isometrisch Open wereld met survival

OVER DIT SPEL


Project Zomboid is het toppunt van zombie overleving. Je jaagt, bouwt, creëert, vecht, boert en vist in een zoektocht naar het leven in single- of multiplayer mode. De onoplettenden krijgen een charmante wasbeer als handleiding, een grote kaart, een immens aanpasbare sandbox, en een hardcore RPG skillset.

 
 • Online multiplayer overlevingsgameplay
 • Verzamel grondstoffen om te overleven, zoals landbouw, vissen en scharrelen.
 • Leer verschillende vaardigheden. Beheers timmerwerk, koken en meer.
 • Knutsel wapens vanaf nul door te improviseren
 • Al te menselijke eigenschappen. Je personages kunnen honger, verveling, depressie en een heel spectrum aan emoties ervaren
 • Enorme en groeiende kaart om te verkennen
 

Hoe zullen je laatste momenten in het leven eruit zien? Er is maar een hap van een ondode voor nodig.

 

Project Zomboid 4 Pack


Survival Management Bundle


Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Quad-core 2.77 GHz/aks_sysreq]
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 2 GB
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 29 aanbiedingen van 5,58€ tot 69,83€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Early Access
Pack X4
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 14 februari 2023 om 10:52:36

Ik vind dit spel persoonlijk geweldig, wat velen niet helemaal doorhebben is dat Project Zomboid min of meer een Roguelike game is.
Dit betekend dat het spel je dood wilt hebben en dat als je sterft je helemaal overnieuw moet beginnen.
Er is (momenteel) geen verhaallijn behalve dat er in Kentucky een zombie uitbraak is en jij bent een van de overlevende.
Je kan het spel helemaal naar je eigen smaak aanpassen, van hoeveel zombies er spawnen, hoe snel en dodelijk ze zijn, totaan hoeveel loot je kan vinden en of het respawned of niet en nog veel meer.
Na het maken van je karakter en het kiezen van je start-zone (je hebt hierbij keuze uit 4 stadjes op de map) start je in een willekeurig gebouw in je starter zone.
Vanaf dat moment is het min of meer een keuze wat je gaat doen, ga je op zoek naar een veilige plek of blijf je op de voet? En waar focus je jezelf op, je hebt een hoop vaardigheden die allemaal nuttig zijn in de poging om zolang mogelijk te overleven.
Bouw jij bijvoorbeeld liever je eigen huis of basis ergens in het midden van een bos, of verstevig jij een al bestaand gebouw, ga jij gewassen verbouwen, vang je liever vis of plunder je liever het voedsel van de planken in een supermarkt af?
Je kan een hoop, maar 1 ding staat vast: “This is how you died!”

Het spel heeft ook een ruime keuze aan mods in de steam workshop (en op verscheidene andere modding websites) waarmee je je spel nog verder kan aanpassen.

Al-om-al is dit een top spel en het is nog niet eens de early access uit 😉

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards