Koop Against the Storm CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Against the Storm CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Against the Storm rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Against the Storm?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Against the Storm op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
1 november 2022
Official website
Developer
Eremite Games
Publisher
Hooded Horse
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
Strategie Vroegtijdige toegang Sim Bouwen Survival Modbaar ... RTS Open wereld Ontwerpen Sandbox Verkenning 2D Roguelite Historisch Middeleeuwen Singleplayer Stedenbouwer Economie Herspeelwaarde Basissen bouwen Resourcemanagement Beheer Koloniesim

OVER DIT SPEL


In dit grimmige fantasie-stedenbouwspel moet je de beschaving herstellen tegenover apocalyptische overstromingen. Als onderkoning van de koningin begeleid je mensen, bevers, hagedissen en harpijen om het bos te heroveren en een toekomst te garanderen voor de laatste overblijfselen van de beschaving.

 
 • Naast harpijen en mensen nemen bevers en hagedissen deel aan de strijd om te overleven. Terwijl je de verschillende behoeften beheert, van huisvesting en culinaire voorkeuren tot smaak in luxe en amusement, maak je gebruik van de talenten van elke groep. Om de moed te verhogen in het aangezicht van de verpletterende vijandigheid van het bos, maak je regenjassen, brouw je bier en bak je taarten.
 • Roguelite herspeelbaarheid verbetert de fundamentele gameplay van het bouwen van steden. Om de Smoldering City te verbeteren, creëer je extra kolonies en verzamel je kritieke meta-progressiemiddelen. Nederzettingen lopen altijd gevaar door terugkerende blightstorms, maar ze veranderen ook de wereld en creëren nieuwe groeikansen.
 • Zelfs de meest gewiekste onderkoning komt in elke nederzetting andere obstakels tegen door de honderden spelaanpassingen en de vijf verschillende biomen. Je moet experimenteren met “builds” van nederzettingen, een lijst van gebouwontwerpen en voordelen die je samenleving kunnen helpen bloeien of naar de ondergang drijven, en je strategie aanpassen aan de veranderende weersomstandigheden. Meng en combineer ingrediënten om de beschikbare voorraden optimaal te benutten. De jungle zit vol grondstoffen, oude gevaren, en wie weet wat de Handelaar volgend jaar zal brengen.
 • Een van de spannendste onderdelen van een stadsbouwspel is het leggen van de eerste stenen. In Against the Storm kun je herhaaldelijk nieuwe nederzettingen stichten, terwijl je je toch bezighoudt met en handel drijft met reeds gevestigde steden op een planeet in ontwikkeling.

Early Access


Met de Early Access Edition krijg je direct toegang tot het spel en word je betrokken bij de ontwikkeling van het spel in de nabije toekomst.

Minimum:


 • OS: Windows 7 (64 bits)
 • CPU: Intel i3-4160, AMD FX-4350
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 5 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7750

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-3570K, AMD FX-9590
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 5 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 390X
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 29 aanbiedingen van 14,32€ tot 34,15€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Against the Storm. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Early Access
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards