Logo

Koop Alone in the Dark 2024 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Alone in the Dark 2024 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Alone in the Dark 2024 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Alone in the Dark 2024 PC?

Koop Alone in the Dark 2024 op de PC voor 25,59€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 32 vertrouwde verkopers die 78 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
20 maart 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Pieces Interactive
Uitgever
Thq Nordic
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Horror Thirdperson Surrealistisch Psychologische horror ... Vechten Survivalhorror Combat Thriller Filmisch Realistisch Duister Verteller Psychologisch Detective Mysterie Noir Vrouwelijke hoofdrol Lovecraft-achtig Bovennatuurlijk

OVER DIT SPEL


Ontrafel de griezelige geheimen van Derceto Manor en bevind je in de huid van Edward Carnby of Emily Hartwood. Te midden van realiteit, mysterie en waanzin daag je je overtuigingen uit in dit vernieuwde klassieke griezelverhaal.

 
 • Zie hoe Emily en Edward tot leven komen, vertolkt door de bekende Hollywood-acteurs Jodie Comer en David Harbour. Hun persoonlijkheden geven het verhaal vorm met hun kenmerkende stemmen en verschijningen.
 • Herontdek de duistere allure van cultklassieker Alone in the Dark uit de jaren 90 door je te wagen in de opnieuw vormgegeven diepten van Derceto Manor.
 • Ga op in een ijzingwekkende en hypnotiserende doomjazz-soundtrack, een symfonie van griezelige geluiden die je diepste angsten bespelen.
 • Duik in een hersenkrakend verhaal van cult-horrorschrijver Mikael Hedberg, een verhaal dat de grenzen van het denkbare opzoekt.

Reviews


Alone in the Dark biedt een goede afwisseling tussen puzzels, verkenning en momenten van goede spanning, maar het weet niet echt te verrassen of vernieuwen.

IGN Benelux

 

Deluxe Editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Alone in the Dark – Welke Editie te Kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 3 3100, Intel Core i3-8300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, AMD Radeon RX 570
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: NVIDIA GeForce RTX 2060, AMD Radeon RX 5700 XT
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060, AMD Radeon RX 5700 XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Alone in the Dark 2024. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Digital Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Alone in the Dark 2024

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Alone in the Dark 2024 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Alone in the Dark 2024 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

126 comments 1 0 2 1 3 0 118 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen