Koop Alone in the Dark PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Alone in the Dark spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Alone in the Dark rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Alone in the Dark PS5?

Koop Alone in the Dark op de PS5 voor 59,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op PS Store ES bij 5 vertrouwde verkopers die 9 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
20 maart 2024
Officiële website
Ontwikkelaar
Pieces Interactive
Uitgever
THQ Nordic
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Horror Mysterie

OVER DIT SPEL


Ontrafel de griezelige geheimen van Derceto Manor en bevind je in de huid van Edward Carnby of Emily Hartwood. Te midden van realiteit, mysterie en waanzin daag je je overtuigingen uit in dit vernieuwde klassieke griezelverhaal.

 
  • Zie hoe Emily en Edward tot leven komen, vertolkt door de bekende Hollywood-acteurs Jodie Comer en David Harbour. Hun persoonlijkheden geven het verhaal vorm met hun kenmerkende stemmen en verschijningen.
  • Herontdek de duistere allure van cultklassieker Alone in the Dark uit de jaren 90 door je te wagen in de opnieuw vormgegeven diepten van Derceto Manor.
  • Ga op in een ijzingwekkende en hypnotiserende doomjazz-soundtrack, een symfonie van griezelige geluiden die je diepste angsten bespelen.
  • Duik in een hersenkrakend verhaal van cult-horrorschrijver Mikael Hedberg, een verhaal dat de grenzen van het denkbare opzoekt.

Pre-Order Bonus


Deluxe Editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Alone in the Dark – Welke Editie te Kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Preorder bonus
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Alone in the Dark

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Alone in the Dark op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Alone in the Dark uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

14 comments 1 0 1 1 3 0 7 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen