Koop Atlas Fallen CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Atlas Fallen CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Atlas Fallen rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Atlas Fallen?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Atlas Fallen op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
10 augustus 2023
Official website
Developer
Deck13
Publisher
Focus Entertainment
Activation
Platforms
PEGI
16
Tags
Actie Avontuur RPG Fantasie Vechten Verkenning ... Magie Filmisch 3D Buit Verteller Mysterie Vrouwelijke hoofdrol Bovennatuurlijk

OVER DIT SPEL


Atlas Fallen is een action-adventure RPG ontwikkeld door Deck13. Stap in de schoenen van mensen die proberen te overleven in een vijandige woestijnwereld bevolkt door gemene monsters en onderdrukkende corrupte goden. Glijd door het zand en ontdek oude gevaren, mysteries en fragmenten uit het verleden. Jaag op legendarische wezens, gebruik krachtige wapens die kunnen shapeshiften en destructieve zandthema’s in superkrachtige gevechten.

 
  • Beheers de geheimen van het zand en verken een unieke fantasiewereld, vol geheimen, locaties en gevaren.
  • Jaag alleen of met een vriend op monsters in de multiplayermodus.
  • Maak gebruik van dodelijke wapens die naar believen kunnen veranderen.
  • Verzamel de essentie van je vijanden om de ultieme kampioen te worden met je eigen unieke set vaardigheden en capaciteiten.

Preorder Bonus


Deze editie van het spel bevat het basisspel en bonus in-game items, met name The Ruin Rising Pack dat nieuwe armor, gauntlet skins, unieke essence stones, een idool en een exclusieve co-op indicator bevat die alleen beschikbaar is als je het spel hebt gekocht voordat het officieel uitkomt.

TBA


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 6 aanbiedingen van 42,49€ tot 57,56€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards