Logo

Koop Baldur's Gate 3 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Baldur's Gate 3 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Baldur's Gate 3 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Baldur's Gate 3 PC?

Koop Baldur's Gate 3 op de PC voor 16,66€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op K4G bij 11 vertrouwde verkopers die 24 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
3 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Larian Studios
Uitgever
Larian Studios
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Strategie Avontuur RPG Vroegtijdige toegang Fantasie Sluipen ... Ontwerpen Rijke verhaallijn Vechten Onlineco-op Multiplayer Combat Klassen Singleplayer Om beurten vechten Computer-RPG Co-opcampagne Duistere fantasie Aanpasbare personages Romantiek Verteller Teams Isometrisch Keuzes zijn belangrijk PvE Controller Handleiding Seksueel getinte inhoud Dungeons & Dragons

OVER DIT SPEL


In de wereld van Dungeons en Dragons, ga terug naar de Forgotten Realms met uw groep. Iets binnenin je is ontwaakt en je bent bevoorrecht met mysterieuze vaardigheden. Je wordt gedwongen te kiezen tussen verzet tegen het kwaad of het omarmen ervan.

 
 • Het aanbieden van een uitgestrekte en gedetailleerde wereld, zal geen enkel avontuur hetzelfde zijn. Verticaliteit is ook beschikbaar en het is een essentieel onderdeel van de verkenning.
 • De Origin-personages van het spel geven de spelers een handgemaakte ervaring. Hun verhalen kruisen het verhaal van het spel. Elke beslissing die je neemt zal het eindverhaal van elk personage bepalen.
 • Combat is een geëvolueerde turn-based versie dat lijkt op de D&D 5e regelset. Er zijn teamgebaseerde initiatieven, voordelen en nadelen, en interacties met de omgeving.

Je bent ook in staat om de spelwereld in en uit de strijd te pauzeren. Als je een kans ziet om een tactiek te heroverwegen, ga je gang! Je houdt de kaarten vast, je creëert je eigen succes in het spel.

Reviews


Baldur’s Gate 3 is de beste rpg in jaren. Het spel is niet voor iedereen gemaakt en bevat vooral voor niet-D&D’ers een steile leercurve. Maar wie bereid is er in te duiken, vindt een game die je meer keuzevrijheid biedt dan we ooit in genregenoten zagen.

Gamer.nl

 

Meer dan welke rpg in recente gamegeschiedenis dan ook daagt Baldur’s Gate 3 je uit om te experimenteren met haar vele fantastische gamesystemen, terwijl je verdrinkt in de rijke, ongekend gedetailleerde fantasiewereld waar Larian de meest prachtige avonturen, wezens en personages voor je in petto heeft. Daarbovenop raakt het voor mij ook nog eens een nostalgische snaar, en heeft het Dungeons & Dragons-element een gigantische aantrekkingskracht. Een 100 is daarom niets minder dan terecht.

Power Unlimited

Standaard editie


Deluxe-editie


VerzamelaarseditieWeet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om je te helpen beslissen: Baldur’s Gate 3: Welke editie moet je kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i5-4690, AMD FX 4350
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 70 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 780, AMD Radeon R9 280X
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10
 • CPU: Intel i7 4770k, AMD Ryzen 5 1500X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 70 GB
 • GPU: NVIDIA GTX 1060 6GB, AMD RX580
 • DirectX: 11

Tips

 • Koop een Steam-account en deel het met je familie om op je hoofdaccount te spelen, lees onze gids.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Steam Account. You will receive the login and password for a Steam Account to download your game
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Baldur's Gate 3. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Baldur's Gate 3

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Baldur's Gate 3 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Baldur's Gate 3 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Baldur's Gate 3 Live Streams
I want to keep the drider BG3 with @grave_weaver |!keycap !knife
I want to keep the drider BG3 with @grave_weaver |!keycap !knife
girl_dm_ 330
✨ Solo Honor Day 2 - Attempt 5 with the prettiest Tav of all time??? ✨ | !ppsize !gamble !fish
✨ Solo Honor Day 2 - Attempt 5 with the prettiest Tav of all time??? ✨ | !ppsize !gamble !fish
Jamiejoan 103
🔴 Ultimate Honor Challenge - Attempt 3 - Can we finish the game? !rules !death (Skald tomorrow!)
🔴 Ultimate Honor Challenge - Attempt 3 - Can we finish the game? !rules !death (Skald tomorrow!)
GMWorkshop 95
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)
riri says on 29 januari 2024 om 07:47:37

Soms verkoopt een handelaar een account met het spel dat je aan dat account wilt koppelen. Het kopen van een account is vaak veel goedkoper dan het kopen van een spelsleutel of activeringscode.

Volg deze eenvoudige stappen om het spel te downloaden:

– Log in op het account met de gegevens die je van de verkoper hebt gekregen.
– Download het spel naar je PC.
– Speel het spel!

Vergeet niet om het wachtwoord voor dit nieuwe Steam-account en het bijbehorende e-mailadres te wijzigen. Gezinsdeling is ook een optie, waardoor je het spel direct vanaf je eigen account kunt spelen.

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen