Logo

Kopen Divinity Original Sin 2 CD Key Goedkoop Prijzen Vergelijken

Wat is een Divinity Original Sin 2 Key?

Een Divinity Original Sin 2 CD-key is een digitale sleutel waarmee je het spel kunt activeren, downloaden en direct kunt beginnen met spelen op de pc vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Divinity Original Sin 2 OP PC?

Koop Divinity Original Sin 2 voor de pc voor 16,46€ bij GAMIVO, de huidige beste prijs met 63% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of GAMIVO-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 18 vertrouwde winkels met 71 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je pc-games te garanderen.


Release datum
14 september 2017
Officiële website
Ontwikkelaar
Larian Studios
Uitgever
Larian Studios
Activatie
PEGI
18
Tags
Strategie RPG Modbaar Fantasie Strategie met beurten Rijke verhaallijn ... PvP Verkenning Lokale co-op Grappig Computer-RPG Co-opcampagne Aanpasbare personages Romantiek Isometrisch Keuzes zijn belangrijk Vrouwelijke hoofdrol RPG met een groep Strategische RPG Tactische RPG

OVER DIT SPEL


De goden zijn dood en de Leegte nadert. Je bent een held met grote krachten die van binnen sluimert. Word jij de god die Rivellon nodig heeft?

 • Kies uit 6 vooraf gebouwde karakters, elk met hun eigen unieke achtergronden en zoektochten, of maak je eigen van 5 rassen en meerdere achtergronden.
 • Verken de wereld van Rivellon en maak kennis met een cast van kleurrijke personages. Verkrijg bondgenoten, maak vijanden en beleef onderweg interessante verhalen.
 • Beleef tactische turn-based gevechten waarbij je de omgeving in je voordeel kunt gebruiken. Ga op hoge grond staan voor hitbonussen, steek olie op het vuur of elektrocuteer vijanden die op natte oppervlaktes staan.
 • Speel met een vriend in drop-in/drop-out multiplayer met volledige ondersteuning van de controller. Breng nog meer vrienden in je spel met 4-player online co-op.

Bundle


Dit Bundelpakket bevat de eerste twee games van de Source Saga in de Divinity-franchise “Divinity: Original Sin Enhanced Edition” en “Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition”

 
 • Divinity: Original Sin Enhanced Edition – De verbeterde versie van dit spel geeft spelers een nieuwe en modernere manier om Divinity Original Sin te ervaren, de eerste turn-based CRPG spin-off van de franchise.
  • Nieuwe 360-graden weergave van het geremasterde landschap
  • volledig ingesproken dialogen, ingesproken door AAA-stemacteurs
  • nieuwe quests en vernieuwd einde
  • Verbeterde gevechten met de toevoeging van dual-wielding, granaten, wands, en nieuwe vaardigheden voor alle klassen.
  • Een nieuwe moeilijkheidsgraad genaamd Tactician mode verhoogt de moeilijkheidsgraad van gevechten op unieke manieren door het spel heen, en Honour mode waar je maar één save krijgt voor het hele spel.
 • Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition is een geremasterde editie van het spel naast het basisspel, het geeft het spel bijgewerkte graphics, herschrijft veel van de originele dialoog, en biedt nieuwe gebieden en personages om te ontdekken.

Eternal Edition


Dit Bundle Pack bevat de volledige collectie Divinity-games, van het eerste spel in de franchise tot de recent uitgebrachte games en hun latere DLC.

 
 • Divine Divinity – Het eerste spel in de Divinity-serie is een isometrische actie-RPG met hack-and-slash-elementen. Het spel vertelt de eindeloze strijd tussen dappere helden en de zwarte ring-cultus van het eeuwige kwaad. Speel de rol van de voorspelde uitverkorene die onder leiding van de tovenaar Zandalor de zeven rassen Rivellon moet verenigen zodat je goddelijk kunt worden en de geboorte van de Lord of Chaos kunt stoppen.
 • Beyond Divinity – Het tweede spel in de Divinity-serie is een vervolg op goddelijkheid. Het spel speelt zich af in het rijk Nemesis in 1238 na Christus, Damian is onder de gedaante van een doodsridder onontkoombaar verbonden met een paladijn die door de demon Samuel door een kloof is gevallen. De twee worden gedwongen samen te werken om aan de nemesis te ontsnappen.
 • Divinity II Developers Cut – In de derde game van de Divinity-serie zijn de draken van Rivellon opgejaagd, zijn ze gedood, maar is het uur gekomen om terug te slaan. Breek los van de beperkingen van je menselijke lichaam en ga de lucht in. Het is tijd om je vleugels uit te slaan, je vijanden te verbranden en een draak te worden.
 • Divinity: Original Sin – De vierde game in de franchise Original Sin gaat terug naar zijn isometrische turn-based roots. Je kruipt in de huid van een jonge bronjager wiens taak het is de wereld te bevrijden van hen die foute bronmagie gebruiken. Je begint aan wat een routineonderzoek naar een moord lijkt te zijn, maar je komt midden in een complot terecht dat het weefsel van de tijd zelf zou bedreigen.
 • Divinity: Original SIn II – De goden zijn dood en de Leegte nadert. Jij bent een held met grote krachten die binnenin sluimeren. Word jij de god die Rivellon nodig heeft? Kies uit 6 kant-en-klare personages, elk met hun eigen unieke achtergronden en quests, of creëer je eigen personage uit 5 rassen en meerdere achtergronden.
 • Divinity: Original SIn II Divine Ascension DLC – De divine ascension DLC upgrade bevat een overvloed aan digitale bonussen divinity original sin 2:
  • Een digitale kaart van Reaper’s Coast
  • Digital Art en lore boeken met 150 pagina’s van essentiële compendium van opmerkelijke Rivellonian artwork.
  • Digital Art pack met 1.200 stuks artwork
  • Een digitale soundtrack met 35 tracks gecomponeerd door Borislav Slavov en bonus orkestrale tracks door Kirill Pokrovsky

Divine Edition


De Divine Edition bundelt een exemplaar van het basisspel met de volgende digitale goodies:

 
 • Digitale Soundtrack – luister overal naar de muziek van het spel
 • Kaart van Reaper’s Coast – om dieper in de wereld te duiken
 • Art and Lore Books – gevuld met concept art en gedetailleerde informatie over de lore van het spel
 • Digital Art Pack – meer van de prachtige concept art van het spel

Definitive


Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition is een geremasterde editie van het spel naast het basisspel. Het spel krijgt vernieuwde graphics, herschrijft veel van de originele dialogen en biedt nieuwe gebieden en personages om te ontdekken.

Minimum:


 • OS: Windows 7 SP1 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 550, ATI Radeon HD 6XXX
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 SP1 / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 770, AMD R9 280
 • DirectX: 11

Divine Ascension


De Divine Ascension DLC upgradet een Standard Edition van het spel naar de Divine Edition.

Companion: Sir Lora the Squirrel


Sir Lora de Eekhoorn is een extra metgezel met zijn eigen unieke uitstraling, animaties en verhaallijn. Rekruteer hem en zijn ondode kat in Fort Joy. Help hem op zijn reis en krijg geheime vaardigheids-vervaardigende recepten te ontgrendelen terwijl je de geheimen van de Grote Eikel en de Ridders van Drey leert kennen.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Gog EU Key. Requires an European IP address in order to download Divinity Original Sin 2 . Read the description on the store to verify languages available before buying.
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Divinity Original Sin 2. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Definitive Edition
Divine Edition
Eternal Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Divinity Original Sin 2

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Divinity Original Sin 2 op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Divinity Original Sin 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)
SilverHazerX says on 26 oktober 2020 om 16:10:48

De eerste echt grijs gespeeld. Nu met BG3 begonnen dus dit moet maar even een maand wachten.

Rating: 5/5

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen