Koop Call of Duty Modern Warfare 2 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Call of Duty Modern Warfare 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Modern Warfare 2 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Call of Duty Modern Warfare 2 PS5?

Koop Call of Duty Modern Warfare 2 op de PS5 voor 17,26€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 14 vertrouwde verkopers die 14 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
28 oktober 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Infinity Ward
Uitgever
Activision
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Call of Duty Modern Warfare II is een first-person shooter ontwikkeld door Infinity Ward en andere ontwikkelaars onder de Activision paraplu, het is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht terug in 2019, die op zichzelf is een reboot van de oorspronkelijke Modern Warfare Trilogie die begon in 2007 met Call of Duty 4: Modern Warfare. Spelers worden gedropt in een ongekend wereldwijd conflict met de terugkeer van de iconische Task Force 141 in een wereldomvattende singleplayer-campagne en meeslepende multiplayer-gevechten.

 
  • Je zult in staat zijn om zowel kleine als high-stakes zeer geheime infiltratie missies te ervaren, andere spelers zullen in staat zijn om het samen met u te ervaren in een echt meeslepende co-op game mode.
  • Infinity Ward brengt fans state-of-the-art moderne gameplay, met geheel nieuwe gun handling, een geavanceerd AI-systeem, een nieuw gunsmith-systeem, en een overvloed aan andere gameplay en grafische innovaties die de franchise naar nieuwe horizonten brengt.

Reviews


Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty.

Gamer.nl

 

Sommige ontwerpkeuzes, waaronder het vrijspelen van wapens, zijn wat dubieus. Maar daar staan ook een aantal welkome toevoegingen tegenover. Met de huidige solide basis aanwezig, is het nu hopen dat Inifinity Ward ook de laatste kink in de kabel wegwerkt. Modern Warfare 2 als totaalpakket is een van de betere Call of Duty-ervaringen die we de afgelopen jaren hebben mogen omarmen.

xgn.nl

Vault Edition


Cross-Gen Bundle   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Call of Duty: Modern Warfare 2 – Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Cross Gen Bundle
Cross-Gen Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Call of Duty Modern Warfare 2

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Call of Duty Modern Warfare 2 op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Call of Duty Modern Warfare 2 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

20 comments 4 2 2 2 3 1 4 2


riri says on 11 mei 2023 om 15:04:38

Sommige handelaren verkopen “PSN accounts” met het spel dat je wilt, vaak veel goedkoper dan een activeringssleutel.

Het downloaden van het spel naar je PlayStation is eenvoudig:
– Log in op de account van de verkoper met de gegevens die hij je heeft gegeven
– Download het spel naar je PS4 of PS5 console
– Maak opnieuw verbinding met je persoonlijke account
– Zoek het spel in je bibliotheek
– Speel het spel!

Zie voor meer informatie onze volledige uitleg over het activeren van een Playstation-account.

*Deel nooit je Playstation gegevens.

Rating: 5/5
GeneralM13 says on 12 december 2022 om 08:45:19

Vergeleken met oudere games uit de CoD series is het er op zowel geluid als grafisch gebied netjes op vooruit gegaan, de game speelt lekker weg, heeft een redelijke dosis variatie en voor de veteranen van de series vallen er hier en daar nog wat referenties/easter eggs naar de andere games in de series te vinden.
De Campagne is nu ook uitgerust met een co-op en multiplayer heeft na alle matchvarianten die voor de meeste mensen wel bekend zullen zijn nu ook de varianten “Prisoner Rescue” en “Invasion” om te spelen.

Los van een paar kleine dingen die hier en daar onderbreken speelt de game aardig weg en zal het waarschijnlijk geen teleurstelling wezen voor de fans.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen