Koop Call of Duty Modern Warfare 2 PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Call of Duty Modern Warfare 2 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Modern Warfare 2 rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Call of Duty Modern Warfare 2 op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Call of Duty Modern Warfare 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
28 oktober 2022
Official website
Developer
Infinity Ward
Publisher
Activision
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Call of Duty Modern Warfare II is een first-person shooter ontwikkeld door Infinity Ward en andere ontwikkelaars onder de Activision paraplu, het is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht terug in 2019, die op zichzelf is een reboot van de oorspronkelijke Modern Warfare Trilogie die begon in 2007 met Call of Duty 4: Modern Warfare. Spelers worden gedropt in een ongekend wereldwijd conflict met de terugkeer van de iconische Task Force 141 in een wereldomvattende singleplayer-campagne en meeslepende multiplayer-gevechten.

 
  • Je zult in staat zijn om zowel kleine als high-stakes zeer geheime infiltratie missies te ervaren, andere spelers zullen in staat zijn om het samen met u te ervaren in een echt meeslepende co-op game mode.
  • Infinity Ward brengt fans state-of-the-art moderne gameplay, met geheel nieuwe gun handling, een geavanceerd AI-systeem, een nieuw gunsmith-systeem, en een overvloed aan andere gameplay en grafische innovaties die de franchise naar nieuwe horizonten brengt.

Reviews


Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty.

Gamer.nl

 

Sommige ontwerpkeuzes, waaronder het vrijspelen van wapens, zijn wat dubieus. Maar daar staan ook een aantal welkome toevoegingen tegenover. Met de huidige solide basis aanwezig, is het nu hopen dat Inifinity Ward ook de laatste kink in de kabel wegwerkt. Modern Warfare 2 als totaalpakket is een van de betere Call of Duty-ervaringen die we de afgelopen jaren hebben mogen omarmen.

xgn.nl

Vault Edition


Cross-Gen Bundle   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Call of Duty: Modern Warfare 2 – Welke editie moet ik kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 17 aanbiedingen van 45,03€ tot 109,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Cross Gen Bundle
Cross-Gen Edition
Standard Edition
Vault Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 12 december 2022 om 08:45:19

Vergeleken met oudere games uit de CoD series is het er op zowel geluid als grafisch gebied netjes op vooruit gegaan, de game speelt lekker weg, heeft een redelijke dosis variatie en voor de veteranen van de series vallen er hier en daar nog wat referenties/easter eggs naar de andere games in de series te vinden.
De Campagne is nu ook uitgerust met een co-op en multiplayer heeft na alle matchvarianten die voor de meeste mensen wel bekend zullen zijn nu ook de varianten “Prisoner Rescue” en “Invasion” om te spelen.

Los van een paar kleine dingen die hier en daar onderbreken speelt de game aardig weg en zal het waarschijnlijk geen teleurstelling wezen voor de fans.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards