Koop Call of Duty Modern Warfare 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Call of Duty Modern Warfare 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Call of Duty Modern Warfare 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Call of Duty Modern Warfare 2?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Call of Duty Modern Warfare 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
27 oktober 2022
Official website
Developer
Infinity Ward
Publisher
Activision
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie FPS Oorlog Tactisch Multiplayer Leger ... Realistisch Bloederige taferelen Gewelddadig Volwassen Modern

OVER DIT SPEL


Call of Duty Modern Warfare II is een first-person shooter ontwikkeld door Infinity Ward en andere ontwikkelaars onder de Activision paraplu, het is een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht terug in 2019, die op zichzelf is een reboot van de oorspronkelijke Modern Warfare Trilogie die begon in 2007 met Call of Duty 4: Modern Warfare. Spelers worden gedropt in een ongekend wereldwijd conflict met de terugkeer van de iconische Task Force 141 in een wereldomvattende singleplayer-campagne en meeslepende multiplayer-gevechten.

 
 • Je zult in staat zijn om zowel kleine als high-stakes zeer geheime infiltratie missies te ervaren, andere spelers zullen in staat zijn om het samen met u te ervaren in een echt meeslepende co-op game mode.
 • Infinity Ward brengt fans state-of-the-art moderne gameplay, met geheel nieuwe gun handling, een geavanceerd AI-systeem, een nieuw gunsmith-systeem, en een overvloed aan andere gameplay en grafische innovaties die de franchise naar nieuwe horizonten brengt.

Vault Edition   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: Call of Duty: Modern Warfare 2 – Welke editie moet ik kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3-6100 / Core i5-2500K, AMD Ryzen 3 1200
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 125 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 960, AMD Radeon RX 470
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-6600K / Core i7-4770, AMD Ryzen 5 1400
 • RAM: 12 GB
 • HDD: 125 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX 580
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 10 aanbiedingen van 69,99€ tot 99,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Wereldwijde Battle.net CD Key. Om de game te downloaden op de Battle.net Platform, moet U de CD Key activeren op hun Website. Dan, eenmaals U zich hebt ingelogd op de Website, clickt U op Account Management ==> Add a new game. Geed de Key Code in, in het veld eronder voegt u het toe aan uw Battle.net account. Eens het toegevoegd is kunt U de game Downloaden op eendert welke computer wanneer U het wenst.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Steam Wallet EU : ALLEEN VOOR EUROPA. U ontvangt een code om in te wisselen in uw steam wallet account . Om het te gebruiken, moet je inloggen op je klant account en de sleutelcode invoeren. U krijgt het bedrag van de cadeaubon toegevoegd aan uw Steam Wallet.
Standard Edition
Vault Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 1 december 2022 om 18:03:59

Populaire shooter krijgt sequel! Infinity Ward heeft flink zijn best gedaan met deze game!

Rating: 5/5
Jesse says on 2 november 2022 om 00:54:55

persoonlijk nu mijn favorietje. de campaign is ook super realistisch en de missie in amsterdam mogen we dan ook niet over het hoofd zien!

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards