Koop Darkest Dungeon 2 CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Darkest Dungeon 2 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Darkest Dungeon 2 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Darkest Dungeon 2?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Darkest Dungeon 2 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
28 februari 2023
Official website
Developer
Red Hook Studios
Publisher
Red Hook Studios
Platforms
PC
PEGI
--
Tags
RPG Roguelike dungeon crawler Duistere Fantasie

OVER DIT SPEL


Darkest Dungeon II is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen Turn-based RPG Darkest Dungeon, ontwikkeld door Red Hook Studios. Met het vervolg worden de roguelike elementen zwaarder benadrukt, het volgt de gebeurtenissen van het eerste spel, de corruptie die werd verslagen in het landgoed bleek slechts het symptoom van een veel grotere corruptie die al op het punt staat om alles te verslinden. Om het einde van de wereld te stoppen, moeten jij en een groep helden het laatste vlammetje hoop naar de Foreboding Mountain brengen, de bron van de corruptie en om de apocalyps af te wenden.

 
 • In plaats van Estate van het eerste spel, uw basis van operaties is nu de mobiele postkoets uit te rusten met alles wat je nodig zou kunnen hebben terwijl je kunt, het verval landschap dat lag voor de boeg misschien niet zo vergevingsgezind.
 • Elke expeditie duurt meestal minder dan 5 uur, maar hoe meer vooruitgang je boekt, hoe meer heldenvaardigheden, voorwerpen en upgrades voor de postkoets je vrijspeelt, die je tijdens je volgende reis kunt gebruiken.
 • Hoe meer je helden met het gezelschap reizen, hoe meer ze elkaar leren kennen, zich aan elkaar hechten of elkaar haten, wat kan leiden tot geweldige synergieën of disfunctioneren waardoor je reis ten einde komt. De stressmeter keert ook terug en voegt nog een systeem toe om in de gaten te houden: je moet een manier vinden om ze tot het bittere einde bij elkaar te houden.
 • Elke held in je groep heeft een tragisch verhaal dat je kunt ontrafelen. Als je dat hebt gedaan, kun je hun volledige potentieel ontsluiten.

Vroege toegang


Vroege toegang: Krijg direct toegang en begin met spelen; raak betrokken bij dit spel terwijl het zich ontwikkelt.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Athlon X4, Intel Core i5 4460
 • RAM: 8GB
 • HDD: 6 GB
 • DirectX: 10

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel i7 6700k
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 10 GB
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Existentie 1 bieden op 23,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Early Access
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)
GeneralM13 says on 26 januari 2023 om 15:16:35

Geef me even een momentje om een fakkel aan te steken, het is hier zo donker….
Bedankt voor het wachten!
Keer wederom terug naar de Darkest dungeon en ga met je groep helden legioenen aan dreigingen tegemoet terwijl je ook nog eens probeert te letten op zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid (want zeg nou zelf, welk helder denkend persoon duikt er nu in godsnaam een kerker in voor de lol?)

Je vijanden gaan je niet alleen te lijf met wapens, maar ook met ziektes, vergif en tactieken waar je stressniveau van de lucht in kan schieten!

Desnondanks, om het goed of het kwaadschiks gebeurt:
Welkom? (terug) in “The Darkest Dungeon”

Rating: 5/5
 • ‹‹
 • 1
 • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards