Kopen Dead by Daylight PS4 Code Compare Prices

Wat is een Dead by Daylight spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dead by Daylight rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dead by Daylight op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dead by Daylight op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
23 juni 2017
Official website
Developer
Behaviour Interactive
Publisher
Behaviour Interactive
Platforms
PEGI
18
Tags
Survival Horror Co-op PvP Meerdere spelers Bloed en ingewanden

OVER DIT SPEL


Bereid je voor op echte nachtmerries in dit multiplayer 4 vs 1 horrorspel. Een speler zal spelen als de psycho-killer uit om de 4 andere spelers te krijgen wiens rol zal zijn de overlevenden.

   
  • De moordenaars spelen in het eerste-persoonsperspectief en je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen tussen paranormale entiteiten en harteloze moordenaars als je personage.
  • Overlevenden spelen in het derde-persoonsperspectief. Je belangrijkste rol is om in leven te blijven. Je kunt dit alleen doen of met de hulp van een ander voor betere overlevingskansen.
  • Special Edition is de officiële console port van Dead by Daylight, het bevat bonus content, 2 DLC killers The Hag en de dokter, 2 DLC survivors Ace Visconti en Feng Min, outfits voor zowel killers als survivors, en twee maps Léry’s Memorial Institute en Backwater Swamp.

Comentários


De kern van deze asymmetrische multiplayertitel is zeker tof. Als overlevende voel je de spanning opbouwen, terwijl je als moordenaar als een bezetene op jacht gaat. Verschillende moordenaars bieden andere speelstijlen, al is de ene moordenaar leuker om tegen te spelen dan de ander. Bovendien houdt de game de boel interessant met vrij te spelen voorwerpen.

xgn.nl

Edição Especial


Deze Special Edition is de officiële console port van Dead by Daylight, het bevat bonus content van twee DLC packs, de moordenaars The Hag en de dokter, de overlevenden Ace Visconti en Feng Min, outfits voor zowel moordenaars als overlevenden, en de maps Léry’s Memorial Institute en Backwater Swamp.

Cara de Couro Morto à Luz do Dia


De DLC komt met een nieuwe moordenaar genaamd de Cannibal, ook wel bekend als Leatherface zijn vermogen bewapent hem met een krachtige kettingzaag die overlevenden kan zetten in de stervende staat onmiddellijk, zijn perks synergizes met zijn speelstijl van achtervolging overlevenden neer speelstijl, bijvoorbeeld, franklin’s demise maakt een overlevende laten vallen zijn gehouden item als getroffen door Leatherface.

Dead by Daylight Darkness Among Us


Deze DLC bevat een nieuwe moordenaar, genaamd The Legion een stille en behendige moordenaar zijn perks en vaardigheden zorgen ervoor dat hij moeilijker op te sporen is en sneller dan normaal hij kan zelfs door pallets springen. Een nieuwe Survivor Jeff Johansen met zijn vaardigheden en perks stelt hem in staat om haken te breken en verborgen te blijven voor de moordenaar als hij op het punt staat om gespot te worden. De nieuwe kaart is het Mount Ormond Resort.

Dood bij daglicht, de ondergang van de gelovigen


Deze DLC bevat een nieuwe Killer, The Plague haar vaardigheden en perks stelt haar in staat om schade toe te brengen van ver weg, terwijl ook het besmetten van de overlevende en de omgeving met een verachtelijke plaag. De overlever, Jane’s survivor perks stellen haar in staat om de moordenaar te verdoven terwijl ze gezond uit de kast komt en wanneer ze geneest kan ze ook zichzelf genezen. De nieuwe kaart is de Tempel van Purgation.

   

Vind de beste prijzen voor Dead by Daylight DLC’s op CDKeyNL!

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 2 aanbiedingen van 9.223.372.036.854.775.808,00€ tot Free.

Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Special Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards