Koop Dead Space Remake CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Dead Space Remake CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dead Space Remake rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dead Space Remake?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dead Space Remake op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
27 januari 2023
Official website
Developer
Motive
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie Avontuur Survival Horror Psychologische horror Vechten ... Ruimte Scifi Duister Gewelddadig Bloed Remake

OVER DIT SPEL


Dead Space Remake is een survival horror spel ontwikkeld door Motive Studios een moderne reimagining van het eerste spel van de Dead Space franchise uitgebracht in 2009 tot vele onderscheidingen, set in de 26e eeuw, je speelt als de ingenieur Isaac Clark een bemanning van een reparatie schip toegewezen aan de USG Ishimura, een enorme planetaire mijnbouw schip dat op mysterieuze wijze is verdwenen. Tijdens het onderzoeken van een noodoproep van de medische officier van het schip (de vriendin van Isaac), wordt de bemanning aangevallen door gemuteerde menselijke lijken; alleen gestrand op het schip moet je jezelf verdedigen en proberen je overlevende bemanningsleden te redden en de waarheid achter de USG Ishimura te achterhalen.

 
 • Een sci-fi horrorklassieker is terug, volledig opnieuw gemaakt vanaf de grond met verbeterde visuele getrouwheid en 3D griezelige soundtrack. Je verkent zonder onderbreking een adembenemend sci-fi scenario vol onvoorspelbare en verontrustende momenten, van de gruwelijk gedetailleerde kamers en werkruimtes van een afgeslachte bemanning tot de vreemde atmosferische geluiden van een kaal schip.
 • Ingenieur Isaac Clarke en de bemanning van de USG Kellion zijn op een routineonderhoudsmissie die plotseling verandert in een gevecht om te overleven als de waarheid over de verschrikkingen aan boord aan het licht komt. Ontdek de duistere geheimen achter de gebeurtenissen aan boord van de USG Ishimura na een uitgebreide vertelervaring via de laatste logboeken van de gedoemde bemanning en je interacties met de weinige overgebleven overlevenden.
 • Met genrebepalende strategische gameplay neem je het op tegen de horror op de USG Ishimura. Isaacs technische hulpmiddelen kunnen worden geüpgraded en opnieuw worden gebruikt om vijanden effectief en creatief te bestrijden.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 2600x, Intel Core i5 8600
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: AMD RX 5700, Nvidia GTX 1070
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: AMD Ryzen 5 5600X, Intel Core i5 11600K
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: AMD Radeon RX 6700 XT, Nvidia Geforce RTX 2070
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 31 aanbiedingen van 32,46€ tot 75,91€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
EU ORIGIN CD KEY (EUROPEAN ORIGIN CD KEY): Requires an European IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Dead Space Remake. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Bundle
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards