1
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop Death Stranding Director's Cut PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Death Stranding Director's Cut spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Death Stranding Director's Cut rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Death Stranding Director's Cut op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Death Stranding Director's Cut op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
24 september 2021
Official website
Developer
KOJIMA PRODUCTIONS
Publisher
505 Games
Platforms
PS5
PEGI
18
Tags
Actie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Death Stranding Directors Cut is een geremasterde versie van Kojima’s smash hit Death Stranding uit 2019, speciaal gebouwd voor de PS5 het bevat nieuwe spelmodi, nieuwe kwaliteit van leven gameplay updates, en grafische upgrades die profiteren van de PS5’s verhoogde mogelijkheden. De beschaving is aan het instorten, in de rol van Sam Bridges moet je de mensheid voor uitsterven behoeden.

 
  • Reis door landschappen bevolkt door wezens uit een andere wereld, overleef explosies of bovennatuurlijke gebeurtenissen genaamd Death Stranding, ontmoet spookachtige wezens in post-apocalyptische landschappen, trotseer je angsten en probeer de dreigende vernietiging te stoppen.
  • PS5 exclusieve upgrades: Breedbeeldmodus tot 21:9, voor prestatiemodus 4k en tot 60fps, 3D Audio (compatibele koptelefoon vereist), de ongelooflijke laadtijden van de PS5, enz.
  • Gameplay: Nieuwe verhaalmissies worden toegevoegd een meer actievolle ervaring in vergelijking met de rustige en doordachte ervaring van het origineel, nieuwe gemak van het leven mechanica gecentreerd rond het maken van het dragen van goederen minder van een grind, gebruik katapulten om taaie pakketten te lanceren over bergen, en een nieuwe robot partner om u te helpen lading te dragen.

DIGITALE LUXE-EDITIE


De Digital Deluxe Edition komt met het spel plus een aantal geweldige items:

 
  • Death Stranding Director’s Cut
  • Nieuwe in-game pak kleuren
  • Nieuwe in-game power handschoen kleuren
  • Nieuwe BB Pod opties
  • Nieuwe in-game rugzak patches
  • Digitaal mini-kunstboek en OST-app
  • Avatar set

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
7.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 15 aanbiedingen van 30,26€ tot 59,99€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter