Koop Destiny 2 Upgrade Edition CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Destiny 2 Upgrade Edition CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Destiny 2 Upgrade Edition rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Destiny 2 Upgrade Edition PC?

Koop Destiny 2 Upgrade Edition op de PC voor 5,95€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op GAMIVO bij 10 vertrouwde verkopers die 12 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
11 december 2019
Officiële website
--
Ontwikkelaar
--
Uitgever
--
Activatie
Platformen
PC
PEGI
--
Tags
--

OVER DIT SPEL


Verrijk je Destiny 2-ervaring met de Upgrade Edition, waarin de uitbreidingen Shadowkeep en Forsaken samenkomen. Geniet van dynamische schietspellen, verken ons zonnestelsel en gebruik elementaire vaardigheden. Download nu om je Guardian te creëren, exclusieve uitrusting te verzamelen en je uiterlijk aan te passen. Of je nu solitaire queesten onderneemt, samenwerkt in coöperatieve missies of deelneemt aan intense speler-tegen-speler-ontmoetingen, jouw lot staat klaar om zich te ontvouwen.

 
  • Destiny 2: Forsaken: Bundel je krachten met de Guardians in een legendarische queeste om rellen in een verre galactische gevangenis te beteugelen. De missie evolueert verder dan verwachtingen, met een boeiende saga vol onverwachte wendingen. Verken onontdekte uithoeken van de Melkweg, achtervolg schurken en navigeer door onvoorziene uitdagingen. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden mysteries ontrafeld en exclusieve uitrusting, eerder onontdekt in het basisspel, wordt de jouwe om te verzamelen en je voor te bereiden op het epische avontuur dat voor je ligt.
  • Destiny 2: Shadowkeep: Begin een maanexpeditie met een cruciale missie – het dwarsbomen van de heropleving van krachtige krachten die dreigen de hele Melkweg te bedreigen. Neem deel aan hevige gevechten tegen geduchte tegenstanders, waarbij je ingrijpt voordat het dreigende gevaar onomkeerbaar wordt. Doorkruis onontdekte maanterreinen, waar elke ontdekking leidt tot de verwerving van geavanceerde wapens en artefacten die essentieel zijn voor je kosmische reis. Het lot van de hoop van de mensheid rust nu zwaar op jouw schouders.
 

Je hebt het basisspel Destiny 2 nodig om toegang te krijgen tot deze DLC.

Minimum:


  • OS: Windows 7 / 8.1 / 10 (64 bits)
  • CPU: Intel Core i3 3250 3.5 GHz / Pentium G4560 3.5 GHz, AMD CFX-4350 4.2 GHz
  • RAM: 6 GB
  • HDD: 105 GB
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 / GTX 1050, AMD Radeon HD 7850
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Destiny 2 Upgrade Edition. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Upgrade

Prijsgeschiedenis van Destiny 2 Upgrade Edition

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Destiny 2 Upgrade Edition op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Destiny 2 Upgrade Edition uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

1 comment 0 0 0 0 0 0 1 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen