Koop Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Divinity Original Sin 2 Definitive Edition spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Divinity Original Sin 2 Definitive Edition rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Divinity Original Sin 2 Definitive Edition Nintendo Switch?

Koop Divinity Original Sin 2 Definitive Edition op de Nintendo Switch voor 49,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Nintendo FR bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
4 september 2019
Officiële website
Ontwikkelaar
Larian Studios
Uitgever
Larian Studios
Activatie
PEGI
18
Tags
--

OVER DIT SPEL


De goden zijn dood en de Leegte nadert. Je bent een held met grote krachten die van binnen sluimert. Word jij de god die Rivellon nodig heeft?

  • Kies uit 6 vooraf gebouwde karakters, elk met hun eigen unieke achtergronden en zoektochten, of maak je eigen van 5 rassen en meerdere achtergronden.
  • Verken de wereld van Rivellon en maak kennis met een cast van kleurrijke personages. Verkrijg bondgenoten, maak vijanden en beleef onderweg interessante verhalen.
  • Beleef tactische turn-based gevechten waarbij je de omgeving in je voordeel kunt gebruiken. Ga op hoge grond staan voor hitbonussen, steek olie op het vuur of elektrocuteer vijanden die op natte oppervlaktes staan.
  • Speel met een vriend in drop-in/drop-out multiplayer met volledige ondersteuning van de controller. Breng nog meer vrienden in je spel met 4-player online co-op.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Definitive Edition

Prijsgeschiedenis van Divinity Original Sin 2 Definitive Edition

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Divinity Original Sin 2 Definitive Edition op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Divinity Original Sin 2 Definitive Edition uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

2 comments 0 0 0 1 0 0 1 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen