Koop Dolmen PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Dolmen spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Dolmen rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Dolmen op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Dolmen op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
20 mei 2022
Official website
Developer
Massive Work Studio
Publisher
Massive Work Studio
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie

OVER DIT SPEL


Dolmen is een science fiction en kosmische horror-thema soul-achtige actie RPG ontwikkeld door Massive Work Studio, je speelt als een ontdekkingsreiziger die kristallen probeert te vinden op de planeet die bekend staat als Revion Prime. Deze kristallen, Doleman genaamd, hebben de unieke eigenschap dat ze kunnen communiceren tussen verschillende realiteiten, wat een revolutie betekent voor ruimtereizen en galactische exploratie zoals wij die kennen. Na elke ontmoeting in Dolmen word je sterker en kun je kiezen uit een groot aantal wapens en bewegingen. Je kunt zelfs met gemak schakelen tussen mêlee- en afstandsgevechten, zodat je elke uitdaging die de planeet Revion Prime je voorschotelt het hoofd kunt bieden.

 
  • Het beheren van je energie is belangrijk in Dolmen. Je gebruikt het als munitie voor je afstandswapens, maar ook om de “Energy Mode” te activeren, die jou en je wapen met elementaire statuseffecten doordrenkt, zodat je optimaal kunt profiteren van de zwakheden van je vijanden.
  • Als je alle geheimen van Revion Prime wilt ontdekken, moet je de gebaande paden verlaten, maar pas op: deze wereld is even wreed als mooi. Alles op deze planeet wil je vermoorden, wordt je tijdlijn gewist of kun je de uitdagingen die je te wachten staan overwinnen?
  • Gigantische gedrochten zwerven ongehinderd door de wereld zijn jouw vaardigheden goed genoeg om ze neer te halen?

BUNDEL


Deze editie van Dolmen bevat het basisspel plus de Rebel wapenuitrusting en wapenset.

  • Basisspel
  • Rebel pantser set
  • Rebel zwaard
  • Rebelse bijl
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 9 aanbiedingen van 37,88€ tot 44,93€.

Aziatische Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Dayone Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards