Koop Evil West PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Evil West spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Evil West rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Evil West PS4?

Koop Evil West op de PS4 voor 22,42€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op BuyGames bij 6 vertrouwde verkopers die 6 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels.Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
22 november 2022
Officiële website
Ontwikkelaar
Flying Wild Hog
Uitgever
Focus Home Interactive
Activatie
Platformen
PEGI
18
Tags
Actie Beat 'em up

OVER DIT SPEL


Evil West is een Third-Person Shooter waar je vecht tegen bloeddorstige monsters als een wild west superheld ontwikkeld door Flying Wild Hog studios. Een duistere dreiging heeft de Amerikaanse grens overspoeld, jij bent een van de laatste top-geheime agenten van een vampier jagend instituut de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en de terreur die op de loer ligt vanuit de schaduwen. Sta op en word de held die je altijd al had moeten zijn, roei de vampierdreiging uit en red de Verenigde Staten van Amerika.

 
  • Laat de hel los met je vuurwapens, vampierjachtgereedschap en bliksemstraalhandschoen en upgrade ze later met gadgets om ze nog effectiever te maken.
  • Speel krachtige nieuwe vaardigheden en extraatjes vrij en ontwikkel je vaardigheden om monsters te verslaan, en stel je eigen speelstijl samen om de bovennatuurlijke hordes te verslaan.
  • Dood de bloeddorstige gedrochten alleen als een eenzame wolf of in coöp met een vriend.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Box Edition (DVD-CD-ROM). Dat is geen downloadbaar product. Lees de internetpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Evil West

Onze Playstation game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Evil West op Playstation in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Evil West uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

5 comments 1 0 1 0 1 1 0 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen