Koop Evil West CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Evil West CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Evil West rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Evil West?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Evil West op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
20 september 2022
Official website
Developer
Flying Wild Hog
Publisher
Focus Entertainment
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie western Co-op Third-Person Goed verhaal Online Co-Op ... Meerdere spelers Actie met goede karakters Vampier Beat 'em up Eén speler Bloed en ingewanden Gewelddadig Demonen

OVER DIT SPEL


Evil West is een Third-Person Shooter waar je vecht tegen bloeddorstige monsters als een wild west superheld ontwikkeld door Flying Wild Hog studios. Een duistere dreiging heeft de Amerikaanse grens overspoeld, jij bent een van de laatste top-geheime agenten van een vampier jagend instituut de laatste verdedigingslinie tussen de mensheid en de terreur die op de loer ligt vanuit de schaduwen. Sta op en word de held die je altijd al had moeten zijn, roei de vampierdreiging uit en red de Verenigde Staten van Amerika.

 
  • Laat de hel los met je vuurwapens, vampierjachtgereedschap en bliksemstraalhandschoen en upgrade ze later met gadgets om ze nog effectiever te maken.
  • Speel krachtige nieuwe vaardigheden en extraatjes vrij en ontwikkel je vaardigheden om monsters te verslaan, en stel je eigen speelstijl samen om de bovennatuurlijke hordes te verslaan.
  • Dood de bloeddorstige gedrochten alleen als een eenzame wolf of in coöp met een vriend.

Preorder Bonus


Deze editie van Evil West bevat het basisspel plus als bonus het Wild Wild East-pakket, dat een nieuwe outfit en vijf wapen-skins bevat. Dit pakket is alleen verkrijgbaar als je het spel voor de officiële releasedatum hebt gekocht.

TBA

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 25 aanbiedingen van 42,39€ tot 64,50€.

Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards