35
Lists & Alerts

Users rating 4.3/5
(505 votes)


4.3 5 505

Koop FIFA 21 PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een FIFA 21 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je FIFA 21 rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor FIFA 21 op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FIFA 21 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
6 oktober 2020
Official website
Developer
EA Vancouver
Publisher
EA Sports
Platforms
PEGI
3
Tags
Simulatie Sport Voetbal PvP Realistisch Rugby
Activation
  

Pre-order Bonus | Champion


Ultimate Early Edition (Limited-Time Bonus) | Ultimate (Limited-Time Bonus)


Beckham Edition


FIFA 21 FUT Punten


FIFA 21 FUT-punten zijn punten voor het speltype Ultimate Team die je kunt gebruiken voor verbeteringen, nieuwe spelers en nog veel meer.

FIFA 21 FUT COINS PC Player Auction


Haal uw FUT 21 Munten via de Spelersveiling. FUT-munten zijn een belangrijke valuta in het spel, zodat je betere spelers, verpakkingen of items krijgt.

FIFA 21 FUT COINS PC Comfort Trade


Krijg je FUT 21 Munten via Comfort Trade. FUT-munten zijn een belangrijke valuta in het spel zodat je betere spelers, packs of items krijgt.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
4.0

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 28 aanbiedingen van 19,01€ tot 114,56€.

Playstation account. Je zal een Playstation account krijgen om het spel te downloaden. Wanneer de download is afgewerkt, kan je met uw eigen account spelen. Lees de instructies van de verkoper. Een internetverbinding is vereist.
Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel Code Playstation Europa. Geef de code in op het Playstation Network. Een internetverbinding is vereist.
Playstation-code alleen voor Europa
PLAYSTATION GAME CODE FR : Playstation Code for French Account only. Activate the code on the Playstation Network to download and play FIFA 21 PS4. Read carefully the store description about any language and region restrictions.
Playstation Spel Code voor Duitsland. Activeer de code op de Playstation Network en dan download het spel. Een internetverbinding wordt vereist.
Playstation DownloadCode. Activeer de download code op het Playstation Network. Is een internetverbinding vereist.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
Playstation-code alleen voor Spanje
Champion Edition
Standard Edition
Standard + DLC
Ultimate Edition

1 comment


grijzevos says on 8 oktober 2020 om 21:05:40

Als je van lootboxes en casino games houd en spinning wheel houd die rigged zijn net zoals op deze site dan raad ik iedereen deze game aan.

Rating: 5/5
  • ‹‹
  • 1
  • ››

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Newsletter