0
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

FIFA 21 Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een FIFA 21 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je FIFA 21 rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor FIFA 21 op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FIFA 21 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
9 oktober 2020
Official website
Developer
Electronic Arts
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
3
Tags
Simulatie Sport Voetbal Realistisch Rugby
Activation
  

OVER DIT SPEL


FIFA 21 neemt je mee naar het volgende niveau, want het belooft uren en uren te spelen. Nu meer dan ooit heeft het spel meer manieren om te spelen, van de UEFA Champions League en CONMEBOL Libertadores. Je kunt zelfs de actie op straat zetten!

  • Electronic Arts belooft dat FIFA 21 het “meest authentieke” voetbalvideospel is en toch meer realistisch karaktergedrag vertoont.
  • Het spel wordt ook gebouwd voor next-gen consoles en biedt een next-level ervaring dankzij nieuwe technologie die de ontwikkelaars in staat stelt om dit naar u toe te brengen.

Legacy Editie


De Legacy Edition bevat nieuwe stadions, de nieuwste kits, squads en clubs en enkele van de topcompetities die over de hele wereld te vinden zijn.


Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE
3.3

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 5 aanbiedingen van 49,99€ tot 49,99€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Legacy Edition
Standard Edition

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter