14
Lists & Alerts

Users rating Not yet rated

0 5 0

Koop FIFA 22 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de FIFA 22 CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je FIFA 22 rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor FIFA 22?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van FIFA 22 op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
1 oktober 2021
Official website
Developer
EA Sports
Publisher
EA Sports
Platforms
PEGI
3
Tags
Simulatie Sport Co-op PvP Lokale Co-Op
Activation
  

OVER DIT SPEL


FIFA 22 is de 2022-versie van het FIFA-spel en bevat een groot aantal gloednieuwe innovaties. De meest opvallende daarvan is het gebruik van de Hyper Motion-technologie, die alleen beschikbaar is op de volgende generatie consoles (de achtste generatie consoles en pc’s beschikken niet over Hyper Motion-technologie). Deze technologie maakt superrealistische bewegingsanimaties mogelijk dankzij een geavanceerd machine learning-systeem dat 8,7 miljoen frames analyseert van een opname van echte spelers die het spel spelen terwijl ze geavanceerde motion-capture-pakken dragen.

   
 • Algemene AI-revisie voor next-gen consoles: FIFA 22 krijgt een betere tactiek van de AI-systemen tijdens het aanvallen, de spelers krijgen meer besef van de omgeving waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen tijdens het verdedigen en de AI beweegt meer als een team. Ook de keepers krijgen een opknapbeurt waardoor ze betrouwbaarder worden.
 • Met de nieuwe Hyper Motion-technologie krijgen de ballen ook een realistischer gewicht, wat mogelijk wordt door realistische balfysica-gegevens in het spel te importeren. Het besturen van de bal in de lucht en het bewegen zal natuurlijker en vloeiender aanvoelen.
 • Ook de speltypen die de fans erg waarderen, komen terug in de game, met nieuwe verbeteringen om ze aan te passen aan de FIFA 22-normen: Volta Football, Pro Clubs, het speltype Carrière en FIFA 22 Ultimate Team.

Preorder Editie


Als je het spel vooraf bestelt, krijg je het basisspel voor FIFA 22 en een aantal extra in-game items.

 • Team van de week 1 speler
 • Kylian Mbappé Lening Item, voor 5 FUT-wedstrijden
 • FUT Ambassador Lening Speler Pick, voor 3 FUT wedstrijden
 • Carrièremodus Homegrown Talent, lokaal jeugdperspectief met potentieel van wereldklasse

Ultieme Editie


Deze editie bevat het basisspel voor FIFA 22 en een overvloed aan extra in-game items.

 • Tijdelijke bonus: niet-verhandelbaar FUT Hero-item op 1 december
 • Vier dagen early access – voordat de game op 1 oktober uitkomt
 • Untradeable FUT Ones to Watch item
 • FUT Team van de Week 1 Speler
 • Kylian Mbappé Leen Item, voor 5 FUT wedstrijden
 • FUT Ambassador Loan Player Pick, voor 3 FUT-wedstrijden
 • 4600 FIFA-punten – de digitale valuta van FIFA 22
 • Carrièremodus Homegrown Talent, lokaal jeugdperspectief met potentieel van wereldklasse

Your game
The store
The payment
Winkel
Platform
Editie
Prijs (zonder kosten)
Kosten
AKS SCORE

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 50 aanbiedingen van 38,89€ tot 89,98€.

EU ORIGIN CD KEY (EUROPEAN ORIGIN CD KEY): Requires an European IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play FIFA 22. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Origin Platform Origin CD Key,moet U de Origin software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Origin, klikt U op het Origin tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Preorder bonus
Standard Edition
Standard + 1050
Ultimate Edition
Ultimate + 1050

Wees de eerste om een commentaar achter te laten

You must be logged in to post a comment.

Newsletter