Kopen NieR Automata CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de NieR Automata CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je NieR Automata rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor NieR Automata?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van NieR Automata op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
17 maart 2017
Developer
Square Enix, PlatinumGames Inc.
Publisher
Square Enix
Activation
Platforms
PEGI
18
Tags
Actie RPG Hack and Slash Open wereld Goed verhaal Geweldige muziek ... Vrouwelijke hoofdrolspeler

OVER DIT SPEL


Het verhaal speelt zich af in de post-apocalyptische wereld van Nier en draait om een oorlog tussen het almachtige machineleger van indringers en wat er nog over is van de mensheid. Aanvankelijk werden de mensen naar de maan gedwongen door deze binnenvallende machines, maar nu nemen de mensen represailles tegen het sturen van androïde “YoRHa’s” om voor hen te vechten.

 • Er zijn meerdere karakters om uit te kiezen in het spel. Echter, de belangrijkste held is YoRHa No. 2 Model B (2B) ze is een vrouwelijke androïde en staat bekend om haar altijd kalm en gecomponeerd te zijn. Andere spelers kunnen gedurende het hele spel worden ontgrendeld.
 • Wapens te gebruiken zijn nog niet genoemd, maar hetzelfde met Nier, verwachten dat melee wapens en andere schietelementen waarschijnlijk beschikbaar zijn.

Day One Editie:


Inclusief het basisspel plus de Machine Mask Accessory en vier pod skins die de kartonnen Pod Skin, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en de Grimoire Weiss Pod Skin zijn.

GOTY Editie:


Wordt geleverd met het basisspel en de insluitsels van de Day One Edition plus 3C3C1D119440927 DLC, Valve Character Accessory en Wallpapers.

 • De 3C3C1D119440927 DLC bevat toegang tot een arena-achtige gameplay die wordt geleverd met cosmetische item beloningen en een extra verhaal.

Minimum:


 • OS: Windows 7  / 8.1 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i3 2100, AMD A8-6500
 • RAM: 4 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 770 VRAM 2GB, AMD Radeon R9 270X VRAM 2GB
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 8.1 /  10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5 4670, AMD A10-7850K
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce GTX 980 VRAM 4GB, AMD Radeon R9 380X VRAM 4GB
 • DirectX: 11

3C3C1D119440927 DLC


3C3C1D119440927 DLC bevat toegang tot een arena-achtige gameplay die wordt geleverd met cosmetische item beloningen en een extra verhaal. De cosmetische item beloningen omvatten de Revealing Outfit voor 2B, Young Man’s Outfit voor 9S en Destroyer Outfit voor A2. Er is ook een speciale videoclip beschikbaar.

Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 48 aanbiedingen van 14,89€ tot 208,36€.

Steam CD Key EMEA (Europa en het Midden-Oosten van Afrika). Lees aandachtig de beschrijving in de store aub , U vindt er meer info over talen en beperkingen.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play NieR Automata. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Dayone Edition
Game Of The Year Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards