Koop GreedFall Adventurer's Gear CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de GreedFall Adventurer's Gear CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je GreedFall Adventurer's Gear rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR GreedFall Adventurer's Gear PC?

Koop GreedFall Adventurer's Gear op de PC voor 2,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Steam bij 3 vertrouwde verkopers die 3 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
9 september 2019
Officiële website
--
Ontwikkelaar
Spiders
Uitgever
Focus Entertainment
Activatie
Platformen
PC, PS5
PEGI
--
Tags
RPG

OVER DIT SPEL


Bereid je voor op een onvergetelijke reis met het Avonturiersuitrusting-DLC-pakket. Draag het Ontdekkerskostuum, hanteer de Rapier van de Alchemist en draag het Geweer van Wild Zwijn Ivoor. Je avontuur begint nu!

 
 • Ontdekkerskostuum: Waag je moedig in het onbekende, gekleed in deze vakkundig vervaardigde kleding. Met de prestigieuze Hoed van de Ontdekker die de weg leidt en de betrouwbare Hielgewogen Laarzen die je stappen verankeren, is elk onderdeel van deze outfit nauwgezet ontworpen om je succes en fortuin tijdens je expeditie te garanderen.
 • Rapier van de Alchemist: Ontsteek de vlammen van de alchemie en hanteer ongeëvenaarde kracht met dit buitengewone zwaard. Gesmeed door een meesterambachtsman uit de legendarische stad Al Saad, verspreidt zijn vuurrode aura angst in de harten van je tegenstanders, zorgt voor hun nederlaag en laat niets dan verwoesting achter op je pad.
 • Geweer van Wild Zwijn Ivoor: Een combinatie van elegantie en functionaliteit, dit geweer is je vertrouwde metgezel in de wildernis. Hoewel zijn langeafstandsmogelijkheden beperkt kunnen zijn, is zijn kortetermijnkracht voldoende om elk opladend wild zwijn tot stilstand te brengen.
 

Je hebt het basisspel GreedFall nodig om toegang te krijgen tot deze DLC-inhoud.

Minimum:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-3450 3.1 GHz, AMD FX-6300 X6 3.5 GHz
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 660, AMD Radeon HD 7870
 • DirectX: 11

Aanbevolen:


 • OS: Windows 7 / 8 / 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i5-4690 3.5 GHz, AMD FX-8300 3.3 GHz
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 25 GB
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 980, AMD Radeon RX 590
 • DirectX: 11
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Dit is een CD Key voor Gog.com. Je moet op Gog.com jezelf registeren om het spel te activeren en te downloaden. Op deze webpagina van Gog.com kan jij je CD Key activeren.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
DLC

Prijsgeschiedenis van GreedFall Adventurer's Gear

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van GreedFall Adventurer's Gear op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of GreedFall Adventurer's Gear uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen