Koop GRID Legends CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de GRID Legends CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je GRID Legends rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor GRID Legends?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van GRID Legends op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
24 februari 2022
Official website
Developer
Codemasters
Publisher
Electronic Arts
Activation
Platforms
PEGI
3
Tags
Actie Sim Racen Sport Rijden Thirdperson ... Rijke verhaallijn Speelhal PvP Multiplayer Meeslepend Racen en vechten Realistisch Singleplayer 3D Kindvriendelijk Drama Controller Gevechten met voertuigen Autosim

OVER DIT SPEL


Grid Legends is een autoracespel dat is ontwikkeld door de Britse ontwikkelaar Codemasters. Legends, de vijfde game in de GRID-franchise, belooft spannende motorsport van wiel tot wiel en actie op het scherpst van de snede te bieden. Met veel nieuwe functies, zoals het creëren van je eigen droom motorsportevenement met locaties van over de hele wereld, hoppen in live multiplayer races, en deel uitmaken van het drama in de story mode een meeslepende virtuele productie verhaal. Rij met legendarische auto’s tot het uiterste en voel de rush van ongelooflijke snelheid.

 
 • Speel met je vrienden in de meest verbonden GRID-game ooit met cross-platform play bij de lancering, stap in 21 speler lobbies, richt vernielingen aan op het circuit, en versla je vrienden keer op keer!
 • Grid Legends bevat het grootste aantal auto’s in de serie, van hypercars tot grote trucks, openwielracers en driftlegendes. Race op 130 routes, inclusief nieuwe locaties zoals Londen, Moskou en Strada Alpina.
 • Creëer je eigen evenementen met de race creator functie, ontwerp adrenaline-achtige races om te scheuren met vrienden over de hele wereld, kies uit een verscheidenheid van evenementtypes zoals eliminatie, Truck Battles, Boost Races, en de terugkeer van Drift Racing.
 • Duik in het epische verhaal van “Driven to Glory”, een baanbrekend speltype voor virtuele producties met tientallen cutscènes en spectaculaire racescenario’s. Of als dat niets voor jou is, duik dan in het grootste speltype ooit, met honderden opwindende evenementen.

Standaard Editie


Deluxe Editie


     

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: GRID Legends – Welke editie te kiezen?

 

Minimum:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel i3 2130, AMD FX4300
 • RAM: 8 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia GTX 950, AMD RADEON RX 460
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 / 11 (64 bits)
 • CPU: Intel i5 8600k, AMD Ryzen 5 2600x
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 50 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1080, AMD RX590
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 47 aanbiedingen van 11,44€ tot 90,30€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Voor de Electronics Arts Platform Electronics Arts CD Key,moet U de Electronics Arts software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Electronics Arts , klikt U op het Electronics Arts tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
EU STEAM CD KEY: Requires an EUROPEAN IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play GRID Legends. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards