Koop GRID Legends PS5 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een GRID Legends spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je GRID Legends rechtstreeks naar PlayStation 5 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor GRID Legends op PlayStation 5 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van GRID Legends op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
25 februari 2022
Official website
Developer
Codemasters
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
12
Tags
Simulatie Race

OVER DIT SPEL


Grid Legends is een autoracespel dat is ontwikkeld door de Britse ontwikkelaar Codemasters. Legends, de vijfde game in de GRID-franchise, belooft spannende motorsport van wiel tot wiel en actie op het scherpst van de snede te bieden. Met veel nieuwe functies, zoals het creëren van je eigen droom motorsportevenement met locaties van over de hele wereld, hoppen in live multiplayer races, en deel uitmaken van het drama in de story mode een meeslepende virtuele productie verhaal. Rij met legendarische auto’s tot het uiterste en voel de rush van ongelooflijke snelheid.

 
  • Speel met je vrienden in de meest verbonden GRID-game ooit met cross-platform play bij de lancering, stap in 21 speler lobbies, richt vernielingen aan op het circuit, en versla je vrienden keer op keer!
  • Grid Legends bevat het grootste aantal auto’s in de serie, van hypercars tot grote trucks, openwielracers en driftlegendes. Race op 130 routes, inclusief nieuwe locaties zoals Londen, Moskou en Strada Alpina.
  • Creëer je eigen evenementen met de race creator functie, ontwerp adrenaline-achtige races om te scheuren met vrienden over de hele wereld, kies uit een verscheidenheid van evenementtypes zoals eliminatie, Truck Battles, Boost Races, en de terugkeer van Drift Racing.
  • Duik in het epische verhaal van “Driven to Glory”, een baanbrekend speltype voor virtuele producties met tientallen cutscènes en spectaculaire racescenario’s. Of als dat niets voor jou is, duik dan in het grootste speltype ooit, met honderden opwindende evenementen.

Standaard Editie


Deluxe Editie


   

Weet je niet welke editie je moet kiezen? Hier is een gids om u te helpen beslissen: GRID Legends – Welke editie te kiezen?

 
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 14 aanbiedingen van 53,99€ tot 71,31€.

Europese Version Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Japanse Versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Amerikaanse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Spel DownloadCode Playstation USA. Geef de code in op het Playstation Network. Een Amerikaanse Playstation en een internetverbinding zijn vereist.
PlayStation 5 Hardware Console. Playstation 5 home video game console hardware developed by Sony Interactive Entertainment and released in 2020. The fifth generation of PlayStation.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (13)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards