Kopen GTA 4 Xbox 360 Code Compare Prices

Wat is een GTA 4 spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je GTA 4 rechtstreeks naar Xbox 360 kunt downloaden vanaf het Xbox Live.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR GTA 4 Xbox 360?

Koop GTA 4 op de Xbox 360 voor 15,68€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Amazon.fr bij 1 vertrouwde verkopers die 1 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
16 oktober 2009
Officiële website
--
Ontwikkelaar
--
Uitgever
--
Activatie
Platformen
PEGI
--
Tags
--

OVER DIT SPEL


Grand Theft Auto IV is een open-wereld actie schietspel en autosimulatiespel ontwikkeld door Rockstar North en Rockstar Toronto, het vierde spel in de iconische GTA-franchise. Je zult in de schoenen stappen van Niko Bellic, Johnny Klebitz en Luis Lopez terwijl ze ontdekken wat de Amerikaanse droom vandaag de dag betekent, terwijl ze proberen kansen en fortuin te vinden in Liberty City, een stad die geld en status aanbidt; een paradijs voor degenen die ze hebben en een levende nachtmerrie voor degenen die dat niet hebben.

 
  • Niko Bellic: Geboren in Joegoslavië, zoon van Milica Bellic, vocht hij in de Joegoslavische burgeroorlogen. Later immigreerde hij naar de Verenigde Staten en woont nu in Liberty City als huurmoordenaar voor verschillende georganiseerde misdaadsyndicaten. Niko’s belangrijkste doel in het leven is om een van de twee mannen te vinden en te doden: Florian Cravic of Darko Brevic, die hem bijna hebben gedood en zijn militaire eenheid tijdens de burgeroorlog hebben verraden.
  • Johnny Klebitz: De vicepresident van de Lost MC motorbende raakt verstrikt in een heftige territoriale oorlog met rivaliserende bendes om de controle over de stad.
  • Luis Lopez: Voormalig lid van de Northwood Dominican Drug Dealers, zijn leven nam een compleet andere wending nadat hij “Gay” Tony Prince, een nachtclubondernemer, had ontmoet. Sindsdien is hij zijn werknemer geworden.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Engelse versie Box Edition (DVD-CD-ROM). Dit is geen downloadbaar product. Lees de webpagina van de verkoper voor eventuele extras (belastingen, scheepvaart). De levertijden hangen van uw land af.
Classic Edition

Prijsgeschiedenis van GTA 4

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van GTA 4 op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of GTA 4 uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

6 comments 1 0 1 0 0 0 4 0


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen