Koop Hashihime of the Old Book Town append Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Hashihime of the Old Book Town append spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Hashihime of the Old Book Town append rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Hashihime of the Old Book Town append op Nintendo Switch ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Hashihime of the Old Book Town append op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
16 december 2021
Official website
Developer
HuneX
Publisher
HuneX
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie
Activation
  

OVER DIT SPEL


Hashihime of the Old Book Town append is een jongen liefde Japanse visuele roman spel oorspronkelijk ontwikkeld door ADELTA; deze append versie is een Nintendo Switch port ontwikkeld door HuneX. Het spel speelt zich af in het Japan van het Taisho-tijdperk en je speelt als een jonge student met de naam Tamamori. Hij komt naar Tokio in de hoop dat hij wordt toegelaten tot de keizerlijke universiteit, maar helaas slaagt hij niet voor het toelatingsexamen. Het gevolg is dat hij in een spiraal van waanideeën en fantasieën terechtkomt, waardoor hij na twee maanden uit zijn kosthuis wordt gezet. Maar zijn idyllische “student die zich voorbereidt op het toelatingsexamen” leven staat op het punt te veranderen wanneer een keten van mysterieuze gruwelijke gebeurtenissen de mensen treft om wie hij het meest geeft, en nog vreemder is dat hij dezelfde drie dagen steeds weer herhaalt.

 
  • Terwijl hij in de boekwinkel werkt slaagt hij erin contact te leggen met zijn jeugdvrienden die in de stad wonen, terwijl hij vaak misbruik van hen maakt moet Tamamori de moed vinden om hen te redden van een mysterieus bovennatuurlijk fenomeen dat het op hen gemunt heeft.
  • Het verhaal en de CG zijn geschreven en geïllustreerd door Kurosawa Rinko van DELTA faam.
  • Een solide 30-40 uur speeltijd, afhankelijk van hoeveel van de meerdere route-eindes je wilt verkennen.
  • De Nintendo Switch-versie voegt tal van nieuwe functies toe, zoals nieuw geschreven korte verhalen in de romanmodus, gloednieuwe functies zoals stemverzameling, zodat je je favoriete dialoogmomenten in het spel kunt opslaan, een muziekspeler, en schakelbare talen voor Engels, Japans en Chinees (traditioneel en vereenvoudigd).
Official stores only
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 4 aanbiedingen van 53,12€ tot 53,12€.

Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards