Logo

Koop Immortals of Aveum Xbox Series Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Immortals of Aveum Key?

Het is een activeringscode, ook wel Cdkey genoemd, waarmee je Immortals of Aveum kunt downloaden op de Xbox Series X|S vanaf Microsoft Store.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Immortals of Aveum OP Xbox Series X|S?

Koop Immortals of Aveum voor de Xbox Series X|S voor 10,97€ bij GAMIVO, de huidige beste prijs met 59% korting. Wij tonen je alle beschikbare promotiecodes of GAMIVO-coupons zodat je geld kunt besparen. Vergelijk CD-key prijzen van 18 vertrouwde winkels met 44 aanbiedingen en gebruik onze exclusieve kortingscodes om de beste deal voor je Xbox-Series-games te garanderen.


Release datum
22 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Ascendant Studios
Uitgever
Electronic Arts
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur Shooter

OVER DIT SPEL


Immortals of Aveum is een first-person shooter met een magisch thema, ontwikkeld door Ascendant Studios. Stap in de schoenen van Jak terwijl hij zich aansluit bij een eliteorde van strijdmagiërs die de wereld aan de rand van de afgrond willen redden. Beheers drie magische krachten en ontketen spreuken met dodelijke vaardigheden die de traditionele FPS-conventies tarten. Met legioenen soldaten aan beide zijden die met elkaar strijden in de Eeuwigdurende Oorlog, moet je het mysterie van het turbulente verleden van Aveum ontrafelen, als je enige hoop wilt hebben om zijn toekomst te redden.

 
  • Ervaar snelle, vloeiende, op spreuken gebaseerde gevechten in de first-person die gemakkelijk te leren zijn maar moeilijk te beheersen, een systeem dat spelers beloont voor slim gebruik van ketenaanvallen en goed getimede tegenaanvallen.
  • Een arsenaal aan spreuken staat tot je beschikking, ontgrendel en upgrade meer dan 25 spreuken en 80 verschillende talenten. Ontdek, upgrade en maak honderden stukken magische uitrusting en vind manieren om je speelstijl te laten samensmelten met alle drie de magische krachten.
  • Het is aan jou om de wereld aan de rand van totale vernietiging te redden, Jak en de elite-onsterfelijken van Lucium racen tegen elkaar om de geheimen van het verleden van Aveum te ontdekken.

Deluxe


Deze editie van Immortals of Aveum bevat het basisspel en een aantal oude relikwieën van Aveum.

 
  • Gezuiverde Arclight, Toorn van de Triarch, Ring der Onsterfelijken, Ring van Rasharn, Aristeyan Ring, Polsband van de Kolos, Hemelse Eilandhandschoen, Dresnyr Lens, Lucian Ketting, Fles van de Pentacade.

Voor deze game is mogelijk een abonnement op Xbox Live Microsoft vereist.

Vergelijk onze verschillende abonnementsprijzen door onze Xbox Live-abonnement catalogus te bezoeken.

Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
XBOX SERIES GAME EUROPE ENGLISH LANGUAGE : XBox Game for Europe , English Language Only. Enter the Digital Code in your Xbox to download from the Xbox Live and play Immortals of Aveum. Internet connection is required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES GAME CODE : Use the Digital Code received by mail in your Xbox Series account to download Immortals of Aveum from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
XBOX SERIES EU GAME CODE : It's a download code for EUROPE ONLY. Use the Digital Code received by mail in your Xbox account to download Immortals of Aveum from the Xbox Live. Internet connection and a Xbox Series are required. Please read the store description about any language or region restrictions.
Xbox Series EN KEY : Xbox Series EN Key to download and play Immortals of Aveum in English language only. Read the store description carefully about language and restrictions.
Xbox Series Game Code ROW: Xbox Live Game Code ALLEEN voor de rest van de wereld. Het betekent voor landen die niet onder de regiobeperkingen vallen. Dit product kan niet in verschillende landen worden gekocht en geactiveerd. Lees de winkelbeschrijving om de volledige lijst met betrokken landen te kennen. Gebruik de digitale code die u per e-mail in uw Xbox-account hebt ontvangen om Immortals of Aveum van Xbox Live te downloaden. Internetverbinding is vereist.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Immortals of Aveum

Onze Xbox game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Immortals of Aveum op Xbox in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Immortals of Aveum uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële Winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

6 comments 0 0 1 0 2 0 2 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen