Koop Immortals of Aveum CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Immortals of Aveum CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Immortals of Aveum rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

Hoe vind ik de beste prijzen voor Immortals of Aveum?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Immortals of Aveum op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes te vinden voor vertrouwde winkels.


Release date
20 juli 2023
Official website
Developer
Ascendant Studios
Publisher
Electronic Arts
Platforms
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur FPS Fantasie Open wereld Snelle gameplay ... Rijke verhaallijn Shooter Scifi Draken Magie Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer PvE

OVER DIT SPEL


Immortals of Aveum is een first-person shooter met een magisch thema, ontwikkeld door Ascendant Studios. Stap in de schoenen van Jak terwijl hij zich aansluit bij een eliteorde van strijdmagiërs die de wereld aan de rand van de afgrond willen redden. Beheers drie magische krachten en ontketen spreuken met dodelijke vaardigheden die de traditionele FPS-conventies tarten. Met legioenen soldaten aan beide zijden die met elkaar strijden in de Eeuwigdurende Oorlog, moet je het mysterie van het turbulente verleden van Aveum ontrafelen, als je enige hoop wilt hebben om zijn toekomst te redden.

 
 • Ervaar snelle, vloeiende, op spreuken gebaseerde gevechten in de first-person die gemakkelijk te leren zijn maar moeilijk te beheersen, een systeem dat spelers beloont voor slim gebruik van ketenaanvallen en goed getimede tegenaanvallen.
 • Een arsenaal aan spreuken staat tot je beschikking, ontgrendel en upgrade meer dan 25 spreuken en 80 verschillende talenten. Ontdek, upgrade en maak honderden stukken magische uitrusting en vind manieren om je speelstijl te laten samensmelten met alle drie de magische krachten.
 • Het is aan jou om de wereld aan de rand van totale vernietiging te redden, Jak en de elite-onsterfelijken van Lucium racen tegen elkaar om de geheimen van het verleden van Aveum te ontdekken.

Preorder Bonus


Deze editie van Immortals of Aveum bevat het basisspel en de Gezuiverde Arclight, een uniek blauw sigil dat krachtigere blauwe aanvalsspreuken en woede-spreuken ontketent die alleen beschikbaar zijn als je het spel vóór de officiële releasedatum hebt gekocht.

Deluxe


Deze editie van Immortals of Aveum bevat het basisspel en een aantal oude relikwieën van Aveum.

 
 • Gezuiverde Arclight, Toorn van de Triarch, Ring der Onsterfelijken, Ring van Rasharn, Aristeyan Ring, Polsband van de Kolos, Hemelse Eilandhandschoen, Dresnyr Lens, Lucian Ketting, Fles van de Pentacade.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-9700, AMD Ryzen 7 3700X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 110 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super, AMD Radeon RX 5700XT
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-12700, AMD Ryzen 7 5700X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 110 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti, AMD Radeon RX 6800XT
 • DirectX: 12
Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Er zijn 3 aanbiedingen van 44,99€ tot 59,99€.

Prices History

Zoom 1m 3m 1y All

Track product

Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition
Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (17)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards