Koop Immortals of Aveum CD Key Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is de Immortals of Aveum CD Key?

Het is een digitale sleutel waarmee je Immortals of Aveum rechtstreeks naar de pc kunt downloaden vanaf de officiële platforms.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Immortals of Aveum PC?

Koop Immortals of Aveum op de PC voor 30,79€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Kinguin bij 17 vertrouwde verkopers die 57 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
22 augustus 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Ascendant Studios
Uitgever
Electronic Arts
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
Actie Avontuur FPS Fantasie Open wereld Snelle gameplay ... Rijke verhaallijn Shooter Firstperson Multiplayer Scifi Draken Magie Actie-avontuur Sfeervol Singleplayer PvE

OVER DIT SPEL


Immortals of Aveum is een first-person shooter met een magisch thema, ontwikkeld door Ascendant Studios. Stap in de schoenen van Jak terwijl hij zich aansluit bij een eliteorde van strijdmagiërs die de wereld aan de rand van de afgrond willen redden. Beheers drie magische krachten en ontketen spreuken met dodelijke vaardigheden die de traditionele FPS-conventies tarten. Met legioenen soldaten aan beide zijden die met elkaar strijden in de Eeuwigdurende Oorlog, moet je het mysterie van het turbulente verleden van Aveum ontrafelen, als je enige hoop wilt hebben om zijn toekomst te redden.

 
 • Ervaar snelle, vloeiende, op spreuken gebaseerde gevechten in de first-person die gemakkelijk te leren zijn maar moeilijk te beheersen, een systeem dat spelers beloont voor slim gebruik van ketenaanvallen en goed getimede tegenaanvallen.
 • Een arsenaal aan spreuken staat tot je beschikking, ontgrendel en upgrade meer dan 25 spreuken en 80 verschillende talenten. Ontdek, upgrade en maak honderden stukken magische uitrusting en vind manieren om je speelstijl te laten samensmelten met alle drie de magische krachten.
 • Het is aan jou om de wereld aan de rand van totale vernietiging te redden, Jak en de elite-onsterfelijken van Lucium racen tegen elkaar om de geheimen van het verleden van Aveum te ontdekken.

Deluxe


Deze editie van Immortals of Aveum bevat het basisspel en een aantal oude relikwieën van Aveum.

 
 • Gezuiverde Arclight, Toorn van de Triarch, Ring der Onsterfelijken, Ring van Rasharn, Aristeyan Ring, Polsband van de Kolos, Hemelse Eilandhandschoen, Dresnyr Lens, Lucian Ketting, Fles van de Pentacade.

Minimum:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-9700, AMD Ryzen 7 3700X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 110 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super, AMD Radeon RX 5700XT
 • DirectX: 12

Aanbevolen:


 • OS: Windows 10 (64 bits)
 • CPU: Intel Core i7-12700, AMD Ryzen 7 5700X
 • RAM: 16 GB
 • HDD: 110 GB
 • GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti, AMD Radeon RX 6800XT
 • DirectX: 12
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
EU Electronics Arts CD KEY (EUROPEAN Electronics Arts CD KEY): Requires an European IP address or you must activate it with a VPN (Virtual Private Network) in order to play Immortals of Aveum. Might have languages restrictions or language packs. Read the description on the store game page to know if the EU IP is only needed for activation or for playing also (maybe on EU Servers). Most of the stores offer you their help, or show you how to do this with a tutorial to follow.
Voor de Electronics Arts Platform Electronics Arts CD Key,moet U de Electronics Arts software dowloaden en installeren. Dit vindt U hier HERE. Dan kunt U het game erop activeren. Eens het geïnstalleerd is, start U Electronics Arts , klikt U op het Electronics Arts tabblad en klikt U op productcode verzilveren en geeft U de keyin. Het game zult U in uw My games lijst terugvinden.
Region Free / Worldwide. Requires Epic Games Launcher App in order to play the game. You need to create a free account here. Read the description on the store page about any language or country restrictions.
Steam gift alleen beschikbaar voor Europa. Lees de beschrijving over eventuele regio- of taalbeperkingen aandachtig, alle stappen zijn op de webpagina van de verkoper uitgelegd.
Steam gift. Een Steam gift is een eenmalig transfer dat U krijgt. U activeert en installeert de game op Steam. Het is een niet-terugbetaalbare game dat in uw Steam games collection blijft.
Voor de Steam platform Steam CD Key (Regiovrij / wereldwijd), moet U de code downloaden en registreren met het Steam client, die hier te Downloaden is HERE. Eenmaals U ingelogt bent, klikt U op Game toevoegen (zie linkerhoek onderaan) -> Product activeren op Steam. Typ vervolgens uw CD Key in en het game zal geactiveerd en toegevoegd worden in uw Steam account game library.
Deluxe Edition
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Immortals of Aveum

Onze PC game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Immortals of Aveum op PC in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Immortals of Aveum uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

111 comments 2 0 1 0 2 0 105 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen