Koop Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem Nintendo Switch Goedkope Prijsvergelijke

Wat is een Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem rechtstreeks naar Nintendo Switch kunt downloaden vanaf het Nintendo Eshop.

WAT IS DE BESTE PRIJS VOOR Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem Nintendo Switch?

Koop Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem op de Nintendo Switch voor 29,99€ met een Cdkeynl-coupon die je hebt gevonden op Nintendo ES bij 4 vertrouwde verkopers die 4 aanbiedingen presenteren. Vergelijk de beste prijzen van officiële en cd key-winkels. Vind de beste aanbiedingen, deals en kortingen.


Release datum
14 december 2023
Officiële website
Ontwikkelaar
Frontier Aja
Uitgever
CFK
Activatie
Platformen
PEGI
12
Tags
--

OVER DIT SPEL


Beleef het meeslepende verhaal uit de eerste hand door in de schoenen van Sakuya Izayoi te stappen, de bekwame dienstmeid van de Scarlet Devil Mansion, terwijl je een spectaculaire storm van kogels trotseert.

 
  • Duik in een stijlvolle actie-ervaring met Sakuya’s close-range blade-aanvallen, vluchtmanoeuvres en de nieuw toegevoegde achterwaartse stapbeweging. Speciale technieken zoals ‘Soul Sculpture’, ’trap’ en ‘achterwaartse messenworp’ verbeteren de gameplay en bieden een visueel opvallende en dynamische gevechtservaring.
  • Voorafgaand aan elke fase kun je tot drie subwapens uitrusten of partners oproepen, waaronder Sakuya’s messenworp en het tijdvertragende zakhorloge. Zet deze tools strategisch in en roep bondgenoten uit de Touhou-serie op om te helpen in gevechten, waardoor er extra lagen aan je tactische strategie worden toegevoegd.
  • Overleef een kogelregen terwijl je naar het Scarlet Devil Castle reist en kom oog in oog te staan met bekende Touhou-personages. Overwin uitdagingen van de Yakumo-familie en ontrafel het mysterie achter de verdwijning van Remilia. Navigeer door de levendige kogelstorm en onthul verborgen geheimen.
Kosten

Met security shields
Overschakelen naar de prijs zonder kortingsbon/kosten
Nintendo eShop Download code. Gebruik de code op de Nintendo eShop op jouw Nintendo Console. Je moet op internet aangelogd zijn. Eenmaals aangelogd op het Nintendo eShop kun je jouw Download Code bevestigen om het product te activeren.
Standard Edition

Prijsgeschiedenis van Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem

Onze Nintendo Switch game prijstracker stelt je in staat om moeiteloos aanbiedingen te vergelijken van officiële winkels en CD sleutel webshops. Houd de verkoop trends van Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem op Nintendo Switch in de gaten en krijg een melding wanneer het spel de gewenste prijs bereikt. Mis nooit meer de beste deal of Koumajou Remilia 2 Stranger’s Requiem uitverkoop.

Chronologie

Historisch Laagste Prijzen

Keyshops
Officiële winkels
Logo Cdkeynl.nl VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (20)

9 comments 1 0 1 0 1 0 5 1


Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Geluk aan uw zijde? Win een PS5, Xbox Series X of €500 Amazon cadeaubonnen