Koop Marvel’s Midnight Suns PS4 Goedkoop Vergelijk de Prijzen

Wat is een Marvel’s Midnight Suns spelcode?

Het is een digitale sleutel waarmee je Marvel’s Midnight Suns rechtstreeks naar PlayStation 4 kunt downloaden vanaf het PlayStation Network (PSN).

Hoe vind ik de beste prijzen voor Marvel’s Midnight Suns op PlayStation 4 ?

CDKeyNL.nl vergelijkt de goedkoopste prijzen van Marvel’s Midnight Suns op de Nederlandse markt voor digitale downloads om de beste verkoop- en kortingscodes in vertrouwde winkels te vinden.


Release date
31 december 2023
Official website
Developer
Firaxis
Publisher
2K
Platforms
PEGI
12
Tags
Strategie

OVER DIT SPEL


Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische turn-based RPG, die zich afspeelt in de donkere kant van het marvel universum, meer specifiek is het gebaseerd op het occulte superhelden team bekend als de Midnight Sons, ontwikkeld door Firaxis Games bekend van hun werk aan de Civilization franchise en de X-com serie. Lilith, de moeder der demonen, is uit haar eeuwige sluimer herrezen door het dwaze geklungel van de agenten van Hydra. Ze is vastbesloten om een oude profetie te vervullen die haar kwaadaardige meester Cthon zal terugbrengen. Wanhopig op zoek naar hulp riepen de Avengers de hulp in van de Midnight Suns, een groep helden die diep geworteld zijn in de bovennatuurlijke krachten, en ontwaakten The Hunter, het aan te passen personage van de speler, de verloren dochter van Lilith, de enige bekende held die haar in de strijd recht in de ogen kan kijken en overleven.

 
  • The Hunter is de eerste personaliseerbare held in het Marvel Universum. Pas je vaardigheden aan je speelstijl aan, speel iconische outfits vrij en leid een legendarische verzameling helden uit meerdere series: The Avengers, X-Men, Runaways en meer.
  • Zie helden in een nieuw licht als je je eigen relaties met hen ontwikkelt in je eigen superheldenbasis The Abbey, versterk persoonlijke banden, hang met hen rond buiten de strijd om krachtige nieuwe coöperatieve vaardigheden te krijgen.
  • In Combat moet je denken en vechten als een superheld, kies je team van twee superhelden bondgenoten in gedachten houdend dat elk van hen hebben hun eigen unieke eigenschappen en vaardigheden. Beoordeel het slagveld en denk goed na over je volgende acties, Marvels Midnight Suns beloont slim denken met Super Hero Flair.

Preorder


Kosten

Include security shields
Switch No coupon price/fees

To report a missing price, please send us an email or use the chat.

Logo VERGELIJK KIES & KOOP DOWNLOADEN (15)

Be the first to leave a comment

You must be logged in to post a comment.

ONS BELONINGSPROGRAMMA : HOE WERKT HET ?
Site Logo
Link to Steam

Koppel uw Steam profiel aan Cdkeynl

Spin the wheel

Draai aan het wiel en win Gift Cards

Join Discord

Of win punten om het wiel opnieuw te draaien en doe mee aan de Discord evenementen

Win prizes

Feeling Lucky ? Win PS5, Xbox Series X or 500€ Amazon Gift Cards